Cookie- og Privatlivspolitik

Tom Hardy bliver Venom i ny trailer

Første kig på den sorte symbiose

Stem op!
20
Stem ned!
0
(reset)

Så er der en ny trailer og plakat ude til Spider-Man-spin-off fortællingen Venom - den sorte, mutant-symbiose, der er kendt som en af edderkoppens skurke.

Tom Hardy spiller Eddie Brock, som ender som et offer for det mystiske sorte stof som hans kæreste Anns chef, Dr. Carlton Drake, har fundet og laver forsøg med. Den nye trailer viser for første gang Hardy i fuld Venom-action, og giver også det første kig på filmens design af netop den kendte antihelt udseende.

'Venom' instrueres af Zombieland-instruktør, Ruben Fleischer, og udover den hårdtpumpede Tom Hardy er bl.a. Michelle Williams, Riz Ahmed og Woody Harrelson på rollelisten.

'Venom' får premiere den 18. oktober.

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
TheDayDreamer

Der var nogle som klagede over at man ikke fik Tom Hardy at se i fuldt outfit som Venom i den første trailer, men det kunne jeg godt lide - for den var med til at opbygge stemning og spænding, og havde et fedt nærmest gyser- agtigt vibe - hvorimod denne nye trailer lægger kraftigt vægt på action elementet, og vi får nu også figuren Venom at se for første gang + man hører også hans stemme, og den lyder mega cool!

Det føles som om de har brugt den første teaser til at introducere Eddie Brock, og den nye trailer til at introducere Venom, and I like it! Det er to forskellige trailere med to meget forskellige fokuspunkter - og nu ved man hvad "We are Venom" linien handler om.

Samtidig synes jeg også bare det er super fedt at Venom får sin egen film, uafhængigt af Spider-Man universet! Det ser SÅ fedt ud - og hvem ved, måske Carnage også dukker op!

Oktober kan ikke komme hurtigt nok!!

Jacob

Jeg er hellere ikke ligefrem imponeret over historien, man får indtryk af noget middelmådigt, men ser alligevel frem til at Venom og Carnage kommer i flæsket på hinanden. Håber ikke den giver det her nye R-rated, Sony-Marvel Spiderverse en dårlig start, som ‘Man of Steel’ gjorde det for DCEU.

Lassicuser/582638

Jeg synes den her trailer ser en del mere lovende ud. Den måde symbioten lukker sig om hans hoved på til sidst ser vildt fedt ud! Jeg tror Sony har fanget essensen af Venom-karakteren rigtig godt men jeg er stadig lidt nervøs for filmen som helhed.

Julius

Det eneste, der kunne få mig til at se Venom lige nu er Tom Hardy. Replikkerne i traileren er frygtelige, klichéerne er mange, og historien virker nogenlunde fortalt gennem traileren. Og beklager, Sony, men 'Embrace your inner antihero' er langt fra så cool, som I nok har troet.

Det ligner mest af alt en meget dateret 90'er-superheltefilm. Det er en skam, for en seriøst uhyggelig og mørk film om indre dæmoner a la Venom er faktisk et ret interessant emne, men det får vi tydeligvis ikke her.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter