Cookie- og Privatlivspolitik

Jim Carrey jagter en sexgal seriemorder i ny trailer

Han er tilbage - og det er ikke for sjov!

Stem op!
18
Stem ned!
0
(reset)

Jim Carrey. Han er kendt som gummifjæset, der fik alle til at skraldgrine i 90erne. Men så begyndte karrieren stille og roligt at blive afviklet.

Skuespillerens sidste rigtigt gode rolle ligger dermed tilbage i 2004, hvor han gav et mesterligt portræt af Grev Olaf i A Series of Unfortunate Events.

Men nu er stilheden ovre med en ny – og ganske uventet – seriøs rolle i seriemorderfilmen ’Dark Crimes’. Carrey spiller her en polsk politikommissær, der skal standse en sadistisk og seksuelt motiveret dræber.

Den første trailer er netop landet, og det ser alt andet end komisk ud.  

Sidst vi så Carrey i de danske biografer var med den storstilede men skuffende fortsættelse til Dumb and Dumber. Siden har Carrey været i mediernes søgelys som ambitiøs kunstmaler og i det hele taget for at læne sig op ad clichéen om den grædende og misforståede klovn, der inderst inde drømmer om at blive taget seriøst.

Ikke at Carrey IKKE har leveret anmelderroste præstationer i moderne klassikere som The Truman Show, Man on the Moon og Eternal Sunshine of the Spotless Mind. Vi ved jo alle, at han uden problemer kan give dybde til dramatiske karakterer… men vi ved også, at når han vitterligt er morsom, er ingen bedre end ham.

Den makabre genre, som vi ser i ’Dark Crimes’ er ej heller uvant for Carrey, der allerede luftede sine indre dæmoner i Joel Schumachers mislykkede thriller The Number 23 fra 2007. 

’Dark Crimes’ er instrueret af grækeren Alexandros Avranas, og Carrey får selskab af bl.a. Charlotte Gainsbourg og Marton Csokas. Filmen er ikke planlagt til dansk biografpremiere.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
rene

så skal vi alle op af sofaen,denne film skal vises i biografen.

Heisenberg

Kunne være fedt. hvis Netflix købte filmen :-)

Domie Homie

Okay! Alle dem som kunne tænke sig at se filmen, like denne kommentar, så vi kan få filmen til vores biograffer. Den ser jo god ud. En film med Jim Carrey i hovedrollen skal da blive vist i Danmark. Siden hvornår er man begyndt ikke at vise dystre krimier i Danmark? Det giver jo ingen mening..

N

Jeg er helt enig i det du skriver! :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.