Den første trailer til Johnny English 3

Agent-komedien har også fået sin officielle titel
Billede
(© UIP)

Rowan 'Mr. Bean' Atkinson er trukket i agent-tøjet til en ny mission i Hendes Majestæts Hemmelige Tjeneste i den tredje film om den britiske spion Johnny English, der nu officielt har fået titlen - Johnny English slår til igen.

Da et cyber-angreb afslører Johnny Englishs sande identitet, må han vende tilbage fra sin pensonist-tilværelse og finde hjernen bag angrebet. Den nye moderne, teknologiske verden med bl.a. virtuel reality sætter dog flere forhindringer for den uheldige agent.

Den nye trailer giver en forsmag på den fysiske og akavede komik, som vi kender fra Atkinson - selvfølgelig blandet med masser spion-parodiske øjeblikke.

Film-serien startede i 2003 og fik i 2011 en opfølger. Bag det nye manuskriptet står Robert Wade, der også skrev den første film og senere har stået bag James Bond-filmene med Daniel Craig, herunder Casino Royal og Skyfall.

På rollelisten er også Olga Kurylenko, der netop er kendt for sin rolle i Bond-filmen 'Quantum of Solace' samt den Oscar-vindende Emma Thompson.

Johnny English slår til igen får premiere den 27. september.