Cookie- og Privatlivspolitik

Årets mest spændende trailer tilhører ny dansk film

Første kig på Den skyldige

Stem op!
28
Stem ned!
0
(reset)

Halvandet minut. Så kort tid tager det for traileren til Den skyldige at opbygge et nervepirrende univers, som de fleste thrillere bruger halvanden time på.

Den danske film er blevet kaldt ”adrenalinpumpende”, ”uforudseelig” og ”nervepirrende” af førende udenlandske medier, efter den blev vist (og vandt publikumsprisen) på Sundance Film Festivalen sidste år.

Filmen handler om politibetjenten Asger Holm, der besvarer et 112-opkald fra en kidnappet kvinde. Da forbindelsen pludselig bliver afbrudt, starter en jagt på kvinden og hendes kidnapper.

Jakob Cedergren har den bærende hovedrolle som betjenten, hvis eneste våben til at opklare forbrydelsen er en telefon. Og med sit enkeltscene setup leder traileren tankerne hen på film som Phone Booth, Buried og The Call.

Den skyldige får premiere den 14. juni.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Tomuser/871401

Lyder præcis som The Call, samme setup, en blir kidnappet, en forsøger at hjælpe og har kun en telefon til sin hjælp.

Carina

Jeg er helt enig i at det virker som en dansk version af The call med Halle Berry. Men jeg forstår ikke hvorfor at de ikke skriver minder om eller inspireret af The call. Men det kan være at det kun er traileren som der er meget ligesom The call også er resten noget helt andet. Men den danske version ser da ud til at være lige så god som den amerikanske.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter