Cookie- og Privatlivspolitik

Mini-teaser til Fantastiske skabninger 2

Frem med tryllestavene!

Stem op!
10
Stem ned!
0
(reset)

Warner Bros. har netop udgivet en lille video, der afslører, at den første trailer til Fantastiske skabninger 2: Grindelwalds forbrydelser ankommer i morgen, tirsdag.

Se den fulde trailer her.

Mini-teaseren viser ikke noget nyt fra den kommende Harry Potter-relaterede film, men fungerer som en veloplagt invitation, der skal få os alle til at glæde os - samt have tryllestavene klar. Vi er klar og har selvfølgelig traileren med det samme i morgen!

Fortsættelsen, der denne gang følger Newt Scamander (Eddie Redmayne) hjælpe selveste Albus Dumbledore (Jude Law) med at fange Gellert Grindelwald (Johnny Depp), er nr. to ud af i alt fem planlagte film i J.K. Rowlings nye troldmands-univers.

Fantastiske skabninger 2: Grindelwalds forbrydelser får dansk premiere den 15. november.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Mickey

Den første film var under AL kritik efter min mening. For mange små og tynde historier kastet sammen til en stor bunke rod -Tilsat flere tvivlsomme skuespilpræstationer?! Og nu hvor Colin Farrell ikke er med mere, ja så har jeg svært ved at finde noget positivt at udlede omkring denne franchise, som har fejlet på for mange centrale parametre.

Bliver dog interessant at se Johnny Depp & Jude Law i deres respektive roller.... hvis vi så bare kunne slippe helt for den karikerede Newt Scamander og hende den kønsløse pige ;)

Jacob

Det er så absolut en af de film mange af os ser mest frem til, og glæder mig til andet kapitel med Newt Scamander.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter