Cookie- og Privatlivspolitik

Trailerpremiere på nordisk Narnia

Fantasy-succes kommer til Danmark

Stem op!
13
Stem ned!
0
(reset)

Vi kan som de første vise traileren til den norske fantasyfilm Askedrengen - I troldkongens sal, der får premiere med dansk tale.

Selvom Norge og fantasyfilm ikke umiddelbart hører sammen, er landet mod nord fyldt med eventyrlige historier, der bare venter på at blive filmatiseret, og som traileren til 'Askedrengen' viser, er vi ikke langt fra universer som 'Narnia' og 'Ringenes Herre'.

Tidligere har vi også set den norske Troldjægeren, der imponerede med sine effekter, som var fuldt ud på højde med Hollywood, og stilen i 'Askedrengen' ser ud til at ramme et humoristisk fantasyunivers rent.

Plottet følger den unge bondedreng Esben og hans brødre, der tager på en rejse for at redde kongens datter, som holdes fanget af den uovervindelige troldkonge.

Filmen er baseret på det norske folkeeventyr om Peer Gynt, og den Edvard Griegs ikoniske musikstykke fra det klassiske opus 'I troldkongens sal' ledsager da også kulminationen på traileren.

I Norge har filmen solgt 357.683 biografbilletter, og de danske stemmer leveres af bl.a. Nikolaj Groth Christensen, Cyron Melville, Sebastian Jessen og Lars Mikkelsen.

Askedrengen - I troldkongens sal får premiere den 8. marts.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter