Cookie- og Privatlivspolitik

Teaser trailer til Venom med Tom Hardy

Spider-Mans mørke modstykke

Stem op!
29
Stem ned!
0
(reset)

Til efteråret kommer Spider-Mans mørke modstykke Venom til live på det store lærred. Anti-superhelten får sin egen film med Tom Hardy i hovedrollen som den dobbeltsidede symbiose.

Plottet har indtil nu været hemmeligholdt, men den første trailer afslører, at Hardys Eddie Brook gemmer på en ond og dyster forhistorie.

Karakteren Venom havde en uskældt optræden i Spider-Man 3, men efter den første forsmag her, kan vi vist godt forvente os et brutalt comeback i den r-ratede superheltefilm.

Filmen skal instrueres af manden bag Zombieland, og på rollelisten er bl.a. Michelle Williams, Riz Ahmed og Woody Harrelson. Men også selveste Peter Parker i skikkelse af Tom Holland har været rygtet til at dukke op.

Venom får premiere den 18. oktober.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
CINEMANDRUP

Det her ser jo vidunderligt ud. Hardy ser ihvertfald ud til at nyde rollen og skal nok levere sit. Er spændt på Venoms første solofilm og håber på det bedste

Linauser/774152

Det skal nok blive godt det her.. Tom Hardy skal ihvertfald nok gøre sit til at den her film bliver vild.

Jacob

Jeg har svært ved at se hvordan PG-13 aldersgrænsen hos Marvel Studios skal forenes med det nye Marvel univers fra Sony med R-rating, men hvordan det bliver efter 2019 er stadig uklart når låneaftalen udløber. At Spider-Man vil dukke op virker uundgåeligt, men at det skulle være Tom Hollands, børnevenlige udgave lyder mærkeligt.

Horsi

Det er fordi det ikke er. Sony har gjort alt hvad de kunne for at fortælle at det er en del af MCU men det er det ikke. Sony har ikke ret til at blande Venom med MCU uden Marvel's approval og Marvel har hele vejen igennem nægtet at Venom skulle være en del af dette. De deler spider man that is it. Selv hvis Tom Holland dukker op vil det være den eneste gang da Holland kun skal lave en film mere for Sony som ikke allerede er fastsat.

Jeg kan tage fejl for denne information har jeg fra folk på internette men de her folk har hele vejen igennem processen sagt det ikke er en del af MCU og de plejer at vide hvad de taler om.

Jacob

Jeg vælger at tro man bare udnytter forvirringen til at opbygge spænding, men hvor længe kan holde Spider-Man ude af det? Tom Holland lyder til at svinge videre i rollen længe efter ‘Spider-Man: Homecoming’ fortsættelsen, samt de to næste Avengers, og der stopper låneaftalen indtil videre med Sony. Kan det udelukkes at man indføre en Spider-Man i Sonys R-rated Marvel univers, som køre uafhængigt af Marvel Studios’ version?

Horsi

Aftalen er pt denne. 3 film for Sony og 3 for Marvel Studios. Marvel har brugt Spider-Man i Civil War, Infinity War og Avengers 4. Sony har fået Homecoming og den kommende Spider-Man 2. Det efterlader en film som de kan få Tom Holland ind i og det kan være Venom.

Sony har virkelig pustet til ilden om at de lever i samme univers men med mindre de bag lukkede døre har udvidet aftalen har de nu følgende muligheder:
1. De propper Tom i Venom men vil der efter være nød til at re caste ham til næste film.
2. De venter og propper en helt anden Spider-Man ind i deres univers og gør som du foreslår, kører paralelt med en anden Spider-Man.

I begge tilfælde vil Tom Holland være ude af et job hvis ikke aftalen forlænges.

Jeg ville ønske jeg kunne sige dette er bare for booste box office. Det som stridens kerne handler om er at Sony vil bruge dette nye lomme univers til at presse Marvel til at give dem en enorm mængde penge for at få Spider-Man tilbage eller for at give dem nogle andre fordele. Husk Sony-Pictures er smertefuld tæt på grænsen til være i underskud. Filmen Venom er instruteret af Abi-Arab som Kevin Feige har en dårlig fortid med. Så dårlig at da Homecoming skulle laves forlangte han at Avi-Arad blev holdt helt væk fra projektet.

Der ud over er det sådan at da Sony købte Spider-Man krævede aftalen stod der at der skal proppes en ny Spider-Man film ud. Så Sony vil før eller siden skulle lave noget nyt. Ved at lave et projekt ved siden af Homecoming håber de på at få sat i gang i deres eget univers som rider på Homecoming.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter