Cookie- og Privatlivspolitik

The Room-stjerne: "Selvom du ikke har talent, kan du stadig få succes"

Interview med The Disaster Artist-forfatteren Greg Sestero

Stem op!
7
Stem ned!
0
(reset)

Vi har mødt The Room-stjernen Greg Sestero, der i 2013 udgav bogen 'The Disaster Artist' om skabelsen af den kultdyrkede film, der populært er kendt som historiens dårligste film.

Nu er beretningen blevet filmatiseret af James Franco, og i den forbindelse har vi talt med Sestero om, hvordan det var at lave den oprindelige 'The Room' og hvem den mytologiske Tommy Wiseau egentlig er?

Sestero afslørede bl.a. at han tidligere så Ryan Gosling i rollen som sig selv (der gik til Dave Franco), og fortalte hvordan 'The Disaster Artist' er en fortælling om den omvendte udgave af den amerikanske drøm. Se interviewet øverst.

The Disaster Artist kan ses i biografen nu.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Mickey

Har altid ment at Greg Sestero havde noget på hjerte, go synes det er godt at han står ved filmen. Jeg havde godt nok foretrukket hvis Ryan Gosling havde portrætteret Greg i The Disaster Artist, istedet for Dave Franco. Filmen var fantastisk, men den mindede mig også om, at Dave Franco bare ikke engang har en smule af sin brors talent for skuespillet. hver gang han havde scener i filmen, så blev man taget ud af universet?! Men ellers fejlfri film, og James Franco's præstation havde fortjent en Oscar :/

Julius

In other news er vand vådt og tosser uegnede som verdensledere.

Spøg til side, Sestero er en fed fyr, der har markant mere selvindsigt end de fleste i Hollywood, og det er dejligt, at han ikke gik helt i baglås efter Wiseaus katastrofe.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter