Cookie- og Privatlivspolitik

Første trailer til De utrolige 2

Kernefamilie med superkræfter

Stem op!
27
Stem ned!
0
(reset)

Vi har fået en ny forsmag på en af årets mest ventede film, Pixars De utrolige 2 - og i den nye sneak peak-trailer byder på en del mere action og sjov end den første teaseren.

Vi følger igen superhelte-familien Parr, der består af far, Hr. Utrolig, mor, Elastipigen og børnene Violet og Dash samt babyen Jack-Jack. 

I den nye film er Elastipigen på farten for at redde verden fra skurke, mens Hr. Utrolig er blevet hjemmegående far - og det er noget hårdere at passe et spædbarn med superkræfter, end han lige havde forventet.

Efter 14 års ventetid får altså endelige efterfølgeren til sommer, og det er igen filmmager Brad Bird, som bringer de animerede superhelte tilbage på det store lærred.

'De utrolige 2' får premiere den 30. august.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Ann-Britt

Traileren er perfekt.
Alt tyder på et skønt gensyn.

Glæder mig til den kommer i biografen.

Jacob

Den første er en fantastisk superheltefilm, samt en fremragende film fra Pixar, og nu kommer der omsider en fortsættelse. Kan godt lide at rollerne bliver byttet om.

CINEMANDRUP

Langt om længe kan vi endelig se frem til en længeventet efterfølger til den store succes etteren var. Det bliver et glædeligt gensyn med familien Parr. Selvfølgelig skal denne skønne familiefilm da ses. Endnu en god kombi af underholdning og humor for børn som for voksne.

Mr. SNAKE.

ser lige så utrolig god ud som den første.
klart et must at den skal ses.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.