Cookie- og Privatlivspolitik

Drillende første teaser til The Purge 4

The First Purge!

Stem op!
6
Stem ned!
0
(reset)

Senere på året får vi den fjerde The Purge-film, og denne gang ser gyseren nærmere på de omstændigheder, der førte til den allerførste "udrensning".

Den første teaser er ude, og det er en meget ironisk én af slagsen. Det skal nemlig forestille den amerikanske regerings tv-spot for offentliggørelsen af den blodige helligdag, hvor al kriminalitet, herunder også mord, er tilladt i 12 timer.

Forsmagen er en tyk sarkastisk kommentar til den nuværende politiske ledelse i USA med Donald Trump, men den er også et forvarsel om det blodbad, der formentlig venter i The First Purge, som er filmens nye titel.

Forfatteren bag de tre forrige film, James DeMonaco, har igen leveret manuskriptet, men han har overladt instruktørstolen til Gerard McMurray. Det kan skyldes, at DeMonaco faktisk også arbejder på en The Purge tv-serie.

'The First Purge' får premiere den 4. juli i USA - på den store amerikansk uafhængighedsdag, hvilket igen må tolkes som et drillende, politisk statement.

Det er endnu uvist om 'The First Purge' får dansk biografpremiere.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter