Cookie- og Privatlivspolitik

Amy Schumers opskrift på bedre selvtillid

Første trailer til komedien I Feel Pretty

Stem op!
6
Stem ned!
0
(reset)

Til sommer udkommer den nye komediefilm I Feel Pretty med Amy Schumer i hovedrollen, og nu har vi fået den første trailer til filmen. 

Filmen handler om New York-pigen Renee, der har lav selvtillid og går og drømmer om at være gudesmuk er ude. En dag falder Renee af spinningscyklen og slår hovedet og da hun vågner igen, er det ikke længere det samme hun ser i spejlbilledet. Nu ser hun en slank og smuk topmodel.

Amy Schumer er en amerikansk komiker og skuespiller, der i forvejen er kendt for hendes rolle og dedikation omkring kønsrolledebatten og er stor fortaler for at kvinder er smukke uanset størrelse. Schumer er bl.a. kendt for komedien Trainwreck, hvor hun netop spiller en rolle der udfordrer den gængse kvindenorm. 

'I Feel Pretty' instrueres af de debutterende Abby Kohn og Marc Silverstein, der tidligere har skrevet komedien Single i New York sammen. På rollelisten er bl.a. Michelle WilliamsNaomi Campbell og Emily Ratajkowski.

'I Feel Pretty' får premiere den 29. juni.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.