Cookie- og Privatlivspolitik

Søren Pilmark redder menneskeheden

Nyt kig på filmen Downsizing

Stem op!
13
Stem ned!
0
(reset)

Danske Søren Pilmark spiller Dr. Andreas Jacobsen i den kommende amerikanske film Downsizing, der også har Matt Damon, Kristen Wiig og Christoph Waltz på rollelisten.

I et nyt klip, som kan ses øverst, præsenterer Pilmark den opfindelse, som kan redde menneskeheden fra overbefolkning - en skrumpemaskine. Han viser stolt resultaterne frem med sin kollega Dr. Jorgen Asbjørnsen (Rolf Lassgård i mini-størrelse): Den første gruppe af skrumpemennesker.

Bag filmen står den Oscar-vindende instruktør Alexander Payne, som fortæller historien om et ægtepar, der lader sig skrumpe i håb om et bedre liv. Men grådighed overskygger de gode hensigter, og inden længe er konceptet "downsizing" vejen til det lette liv.

Downsizing kan ses i biografen fra 18. januar.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.