The New Mutants rykkes til 2019

Deadpool 2 får også ny premieredato
Billede
(© 20th Century Fox)

Den næste film i X-Men-universet The New Mutants skulle egentlig have haft premiere om tre månender, nemlig den 12. april. Men ifølge Hollywood Reporter er superheltefilmen nu blevet rykket hele ti måneder tilbage og får derfor først premiere den 21. februar 2019!

Som et lille plaster på såret har Fox dog ligeledes valgt at ændre premieredatoen for Deadpool 2, som nu allerede rammer biograferne den 17. maj i år - fremfor den 31. maj.

Interne kilder fortæller, at en af de primære årsager til ændringerne er, at man har ville undgå at to X-Men film gik i biografen samtidig, hvilket ville have været tilfældet i flere lande.

Man kan dog ikke undgå at spekulere i om Disneys nylige opkøb af Fox har spillet ind i valget om de nye premieredatoer. 

Ydermere har et andet X-Men-spinoff, Gambit med Channing Tatum, også skiftet premieredato fra den 14. februar 2019 til 6. juni 2019. Superheltefilmen, der allerede har været forsinket af flere omgange, har nu mistet sin instruktør Gore Verbinski, og man er derfor på udgik efter en erstatning.

'X-Men: The New Mutants' havde ellers allerede kørt en stærk marketingskampagne, og efter den første forfriskende horror-inspirerede trailer (som kan ses øverst), er forventningerne skruet i vejret.

Den næste X-Men film bliver altså Deadpool 2, som får premiere den 17. maj.