Cookie- og Privatlivspolitik

The New Mutants rykkes til 2019

Deadpool 2 får også ny premieredato

Stem op!
11
Stem ned!
0
(reset)

Den næste film i X-Men-universet The New Mutants skulle egentlig have haft premiere om tre månender, nemlig den 12. april. Men ifølge Hollywood Reporter er superheltefilmen nu blevet rykket hele ti måneder tilbage og får derfor først premiere den 21. februar 2019!

Som et lille plaster på såret har Fox dog ligeledes valgt at ændre premieredatoen for Deadpool 2, som nu allerede rammer biograferne den 17. maj i år - fremfor den 31. maj.

Interne kilder fortæller, at en af de primære årsager til ændringerne er, at man har ville undgå at to X-Men film gik i biografen samtidig, hvilket ville have været tilfældet i flere lande.

Man kan dog ikke undgå at spekulere i om Disneys nylige opkøb af Fox har spillet ind i valget om de nye premieredatoer. 

Ydermere har et andet X-Men-spinoff, Gambit med Channing Tatum, også skiftet premieredato fra den 14. februar 2019 til 6. juni 2019. Superheltefilmen, der allerede har været forsinket af flere omgange, har nu mistet sin instruktør Gore Verbinski, og man er derfor på udgik efter en erstatning.

'X-Men: The New Mutants' havde ellers allerede kørt en stærk marketingskampagne, og efter den første forfriskende horror-inspirerede trailer (som kan ses øverst), er forventningerne skruet i vejret.

Den næste X-Men film bliver altså Deadpool 2, som får premiere den 17. maj.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jacob

Folkene bag ‘Deadpool’ har pralet med at kunne slå Star Wars, og når 2’eren nu får premiere så tæt på Lucasfilms næste udspil, så forstærkeren det troen på at ‘Solo: A Star Wars Story’ bliver udskudt til december.

Zackuser/992401

Der må have været noget helt galt når man rykker en film med 10 måneder fire måneder inden premiere. Det er ikke ofte det sker, men siden de holdte en screening for nylig tror det er fordi publikummet var elle vilde med horror essensen, at de udskyder og netop kører op for horroren. Og da Gambit mistede sin instruktør var det at slå to fluer med et smæk at rykke filmen til Valentine 2019.

Wayne

Solo: A Star Wars Story - har jo som bekendt premiere i samme tidsrum, og Star Wars har det med at trække max fokus i biograferne.

Yasmin

Det kan godt være jeg går hen og bliver sådan lidt conspiracy theory agtig, men er ikke i tvivl om at det netop er pga Disney. Hvorfor skulle de ønske konkurrence til deres pt størsts franchise. Jeg tror også vi kan forvente at se en ny streaming tjeneste fra Disney. Netflix kommer til at lide under det, men de har heldigvis mange stærke originale shows som holder folk hos dem.

Wayne

Problemet er desværre at Disney er ved at bevæge sig for langt væk fra grundlæggernes idé om at være originale.

Det hele er langt ind i skabeloner og udregninger.

ALEX

ja det problemet når Disney har købt det hele. De kan snart ikke undgå at spænde ben for dem selv.

Michael

12 April 2018 - 21 Februar 2019 får jeg til 10 måneder og ikke 8, er det en slåfejl at skrive at filmens premiere er rykket frem?

Daniel Hartvig Nielsen

Hej Michael,
Tak for din kommentar. Regnemaskinen var åbenbart gået i stykker ;) Godt vi har nogle opmærksomme brugere.

God dag,
Hartvig

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter