Cookie- og Privatlivspolitik

Første trailer til Ant-Man 2

Velkommen til The Wasp!

Stem op!
10
Stem ned!
0
(reset)

Marvels mindste superhelt, Ant-Man, udkommer senere på året med sin anden film, Ant-Man and the Wasp, der netop har fået sin første trailer.

Traileren byder på et gensyn med vores tre helte fra den første film, Hank Pym, Hope van Dyne og Scott Lang, alias Ant-Man. I efterfølgeren iklæder Hope sig også en skrumpedragt, der endda er udstyret med vinger og stråler, hvilket skaber en ny superhelt ved navn The Wasp.

I det hele taget bliver vi vidner til endnu flere skrumpende genstande, bl.a. huse og biler, ligesom Ant-Man igen gør brug af sin dragts forstørrende funktion, som også kunne ses i Captain America: Civil War.

Det er hændelserne i netop 'Civil War', der ligger til grund for handlingen i den nye Ant-Man-film, hvor Scott Lang skal balancere livet som superhelt og far. Samtidig står trioen over for en ny mission.

Ant-Man and the Wasp får premiere den 5. juli.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jacob

‘Ant-Man and the Wasp’ får premiere efter ‘Avengers: Infinity War’, men foregår vel lige efter den tredje Captain America? Den ser i hvert fald ud til at fortsætte tonen, som gjorde den første så fremragende, og insektduoen bliver et morsomt makkerskab.

Morten Woldsgaarduser/630462

Så er det endnu en Marvel på listen over film jeg bare må se! Glæder mig.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter