Cookie- og Privatlivspolitik

Ben Kingsley: "Det kræver en dansk vinkel at åbne den historie"

Vi har mødt Oscar-vinderen

Stem op!
8
Stem ned!
0
(reset)

Lige nu kan man se Per Flys internationale thriller, Dobbeltspil, i biografen. Filmens største birolle spilles af Ben Kingsley, og vi mødte i den forbindelse skuespilleren på Hotel d’Angleterre i København.

Sir Ben Kingsley, der er kendt for at være en besværlig mand at interviewe, overraskede positivt og var i stedet venlig, imødekommende og velformuleret.

Kingsley har rollen som Pasha, en højtstående leder i FN, der står for implementeringen af Oil for Food-programmet. Hans unge medarbejder, danskfødte Michael, opdager snart, at der er noget råddent ved programmet, og at FN er involveret i en skandalesag, der ryster organisationen for evigt.

Se også: Theo James: ”København er fuld af pokkers trendy mennesker”.

'Dobbeltspil', der er baseret på virkelige hændelser, er en engelsksproget film, men bærer præg af at være instrueret af en europæer, nærmere bestemt Per Fly.

Vi spurgte Oscar-vinderen Kingsley, hvad der skiller filmen ud fra gængse Hollywood-produktioner, samt hvad han mener om sin komplekse rolle og ikke mindst hans karakteristike udtale af ordet "FACK".

Dobbeltspil er aktuel i biografen.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.