Cookie- og Privatlivspolitik

Fortsættelsen til et thriller-mesterværk

Første trailer til Sicario 2: Soldado

Stem op!
6
Stem ned!
0
(reset)

Undertegnede har skamlyttet til lydsiden fra action-thrilleren Sicario, og med den første trailer til fortsættelsen, Soldado, lyder det ikke til at ændre sig.

Billedsiden skal selvfølgelig heller ikke glemmes, for der var en god grund til, at James Bond-producenterne var ude efter Denis Villeneuve som ny Bond-instruktør.

Fortsættelsen 'Soldado' er denne gang ikke instrueret af Villeneuve, men Gomorra-seriens bagmand Stefano Sollima - og den udvikling ser blot ud til at være til de mere hårdføres fordel.

Hovedrollerne spilles dog af gengangerne Benicio del Toro og Josh Brolin.

Sicario 2: Soldado får dansk premiere den 28. juni.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Niclas Dalby

Problemet med at lave en efterfølger til Sicario er at den føles som en færdig film. Villeneuve formåede at bruge de tre akter til at lave en film, der stod på egne ben og aldrig spurgte efter en 2'er, men på samme tid indrømmer jeg gerne, at Benicio del Toro og Josh Brolin's karakterer var yderst interessante at følge og uden tvivl har en fortid/fremtid, som man kan udforske.
Jeg håber blot den vedligeholder samme spænding og formår at bruge stilheden med soundtracket som drivkraften. Der var ingen anden film det år, der fangede mig på samme måde som Sicario gjorde ved eks. grænsescenen.
Det er en skam Roger Deakins ikke skyder Soldado, da hans brug af verden omkring karaktererne var imponerende.
Men fedt at se Soldado kommer til Danmark og den skal selvfølgelig ses.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter