Cookie- og Privatlivspolitik

Første trailer til Ocean's 8

De kvindelige svindlere overtager

Stem op!
10
Stem ned!
0
(reset)

Sandra BullockCate Blanchett og Helena Bonham Carter. Der er store navne på plakaten, når det kvindelige spinoff til Steven Soderberghs Ocean's Eleven får premiere næste år.

I Ocean's 8 vil Danny Oceans søster Debbie (Sandra Bullock) forsøge at begå århundredets kup ved det stjernespækkede Met Gala i New York. Hvis det skal lykkedes, må hun først samle den perfekte gruppe af tyve og svindlere.

Holdet kommer til at bestå af de førnævnte skuespillerinder, som får selskab af Sarah Paulson, Mindy Kaling, Rihanna  og rapperen Awkwafina.  

Filmen ser ud til at følge den klassiske heist-skabelon med højt tempo og humor. Traileren afslører desuden holdets plan om at stjæle Anne Hathaways karakters diamanthalskæde til en værdi af 100 millioner dollars.

Matt Damon vil kort optræde i filmen, hvor han genoptager sin rolle som karakteren Linus. James Corden kan desuden kort ses i traileren.

Ocean's 8 får premiere den 14. juni.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Mieuser/952217

Er det i DK, at den får premiere d. 14.?

Christine Dyrskjøt Elmstrøm

Hej Mie,

Ja, lige nu står Ocean's 8 til at få dansk premieredato d. 14. juni :-)

Mickey

Uanset hvad, så kommer filmen til at blegne ift. George Clooney's trilogi -Som den vil blive sammenlignet med. Er helt med på feminist bølgen, men man behøver jo ikke en kvindelig version af ALT ;)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.