Cookie- og Privatlivspolitik

Første trailer til Jurassic World 2

Større og vildere!

Stem op!
49
Stem ned!
0
(reset)

Så er den her! Efter at have udsendt flere teasers har vi endelig fået den første trailer til den ventede dinosaur-efterfølger Jurassic World 2: Fallen Kingdom.

Colin Trevorrow, der instruerede forgængeren Jurassic World, har overladt instruktørstolen til manden bag den spanske gyser Børnehjemmet, J.A. Bayona, og en endnu mørkere Jurassic-film er blevet lovet.

'Jurassic World 2: Fallen Kingdom' bliver den femte film i den samlede franchise, som startede med Steven Spielbergs klassiker Jurassic Park i 1993.

Chris Pratt er igen dino-hviskeren Owen og sammen med Clarie (Bryce Dallas Howard) står de over for nye katastrofale udfordringer, da flere dinosaurer trues med udryddelse på grund af en nærtstående vulkanudbrud. De drager derfor afsted på en storslået redningsaktion.

I den nye film dukker en gammel kending fra serien også op, når Jeff Golblum vender tilbage i rollen som Ian Malcolm.

Filmen er det andet kapitel i en ny tiltænkt Jurassic-trilogi med Trevorrow i spidsen.

Jurassic World 2: Fallen Kingdom får premiere den 7. juni 2018.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Kianna Kitter

Den ser bedre ud en den første Jurassic World, som jeg ærlig talt ikke var særlig begejstret for. Og Jeff Goldblum er tilbage, endelig. Håber virkelig han også er med ude på den ø og ikke bare har en kort cameo til den høring. Krydsede fingre :)

Fie

Fantastisk trailer! Kan kun sige at jeg nu glæder mig endnu mere til at se filmen efter at have set traileren!

Anton Berg

De små trailer-teasers vi fik tildelt forleden, vækkede min interesse, for at jeg kunne miste interessen igen efter denne trailer. Jurassic World 1 er en guilty pleasure, så det gør lidt ondt at se en så flad trailer til en efterfølger, hvis handling lige pt. virker middelmådig.
Håber den næste trailer bliver bedre!

Jacob

En dramatisk udvikling at den berømte ø med dinoer nu skal gå under, og gad vide hvor de skal hen bagefter? Den anden ø? San Diego, he he?

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter