Cookie- og Privatlivspolitik

Clint Eastwoods nye film er fyldt med hverdagens helte

Trailer til The 15:17 to Paris

Stem op!
14
Stem ned!
0
(reset)

Clint Eastwood har på det seneste haft interesse i at skildre almindelige mennesker, der udfører ekstraordinære handlinger, og således også i hans nye film, The 15:17 to Paris.

Filmen handler om nogle amerikanske soldater, der skal stoppe en terrorister på et tog, men som den netop udkomne trailer afslører, har instruktøren mere end bare et almindeligt action-ærinde.

I stedet stiller han skarpt på personerne bag handlingen, og hvorledes deres fortid har ledt dem frem til det eksakte øjeblik.

Ligesom Eastwoods seneste film, Miraklet på Hudsonfloden, der skildrede en anden hverdagshelt, er det nye drama baseret på sande begivenheder.

Tendensen, der også inkluderer film som Patriots Day, kan ses som realistisk, men stadig opløftende modsvar til de alt andet end almindelige forbilleder, som præger superheltegenren.

Hvad der skiller filmen ud fra andre i genren, er, at soldaterne Spencer Stone, Anthony Sadler og Alek Skarlatos alle spiller sig selv, mens den øvrige rollebesætning består af professionelle skuespillere.

The 15:17 to Paris får premiere den 12. april.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter