Cookie- og Privatlivspolitik

The Rock vs. King Kong

Første trailer til monsterfilmen Rampage

Stem op!
10
Stem ned!
0
(reset)

Monsterfilmen Rampage har passende taglinen 'Big Meets Bigger' på dens plakat. Den første trailer lover nemlig, at det bliver stort - rigtig stort.

Actionfilmen er baseret på 80'er-arcadespillet af samme navn og fortæller historien om et lyssky og farligt eksperiment gone wrong, da en række dyr udsættes for en genetisk gas, som udløser en vild vrede.

Den kæmpestore albino-abe, George, der er meget tæt med primatologen Davis (Dawyne Johnson), rammes - og en større redningsaktion sættes i gang, da aben slipper løs i storbyen. 

Det er dog ikke kun sin ven George, som Davis skal tage kampen op med - en ni meter stor ulv og en enorm krokodille venter nemlig også!

Masser af action og ironiske one-liners venter i 'Rampage', der ser ud til at gå i fodsporende på kendte monsterfilm som King Kong og Godzilla.

Filmen er instrueret af manden bag katastrofefilmen San Andreas, og udover Dwayne Johnson er bl.a. Jason Lies, som via motion capture er aben George, The Walking Dead-skurken Jeffrey Dean Morgan, Naomi Harris og Malin Akerman at finde på rollelisten.

Rampage får premiere den 10. maj 2018.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Elias

Håber på det bedste. Intetsigende trailer, men den skal stadig ses.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter