Cookie- og Privatlivspolitik

Margot Robbie får så meget en Oscar-nominering for den her!

Første trailer til vanvittigt skøjtedrama

Stem op!
12
Stem ned!
0
(reset)

I, Tonya er allerede et af næste års mest imødesete titler. Nu kan vi ud fra den første trailer selv vurdere, om der er noget om hypen.

Dramaet handler om den kontroversielle skøjteløber Tonya Harding, der ved OL i 1994 bestilte et voldeligt overfald på sin konkurrent for at vinde.

I hovedrollen ses smukke Margot Robbie fra Suicide Squad og The Wolf of Wall Street, i hvad der ligner en stensikker Oscar-rolle. 

Traileren afslører en film, der tør tage biografien et skridt videre og præsentere sin hovedkarakters vanvid i en blanding af Goodfellas og To Die For.

I, Tonya får dansk premiere den 1. marts.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Rasmus/Musen

Men ud fra denne her trailer til den nye film med den vidunderlige Margot Robbie i hovedrollen...
Måske min mening kan ændres omkring denne genre snart. Fordi denne her kommende skøjtefilm ser ud til at blive: FÆNOMENAL!

Ja, jeg tænker faktisk at anmelderne har totalt ret i, at det her kommer til at blive (i hvert fald mindst) én af næste års bedste film. Historien og opbygningen af filmen ser ud til at kunne fungere rigtig godt(set ud fra traileren) og jeg tror på, at denne såkaldte "skøjtefilm" nok skal få stor succes, når den kommer ud.

Tjah, hvem ved. Måske får man SELV lyst til at tage en skøjtetur efter man har været inde foran de store skærme og se filmen.

I hver fald: JEG GLÆDER MIG TIL FILMEN!
Jeg tror på skøjtefilmen igen. YEARH!
;-)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.