Cookie- og Privatlivspolitik

Halle Berry: "Kidnap er min mest skræmmende film"

Se thrilleren nu (advertorial)

Stem op!
19
Stem ned!
0
(reset)

Thrilleren Kidnap er enhver forældres værste mareridt - og filmen har også været noget af en udfordring for den Oscar-vindende skuespillerinde Halle Berry.

Se filmen her!

Berry spiller Karla, der sammen med sin seks-årige søn, Frankie, besøger det lokale tivoli. Men hvad, der skulle have været en hyggelig familietur, ender som et mareridt, da sønnen bliver kidnappet i et splitsekund, hvor Karla er uopmærksom. 

Moderinstinktet slår til, og Karla starter en intens jagt på kidnapperne i sin egen bil. Det bliver begyndelsen på en adrenalinfyldt filmoplevelse!

For Berry, som selv er mor til to, har 'Kidnap' både været en psykisk og fysisk udfordring, men det var også en af grundene til, at hun valgte rollen:

- Jeg vidste, at jeg havde den følelsesmæssige kapacitet til at bringe rollen til live. Men det var også en film, som talte til den moderlige styrke og kraft samt den kvindelige ånd.

Fysisk blev Berry også presset til grænsen. Meget af filmen foregår nemlig i en hæsblæsende biljagt, hvor Karla i høj fart jagter kidnapperne. Scenerne var noget af det mest skræmmende i skuespillerindens karriere, da man lavede dem helt uden nymoderne computertricks:

- Der var en Formel 1-racerkører spændt til taget af min bil - han kørte bilen. Så han kontrollerede rattet og farten, og jeg måtte bare sidde der, og jeg var rædselsslagen. For mit vedkommende har intet nogensinde været mere skræmmende end at lave denne film".

Det fortæller Berry, som netop var tiltrukket af karakteren Karla, fordi hun er en almindelig kvinde, der grundet de ekstreme omstændigheder presses til at slås for, hvad hun har kært.

Kidnap er ude på VOD - se den nu.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.