Cookie- og Privatlivspolitik

Første trailer til Avengers 3

Marvel Deluxe - del 1

Stem op!
47
Stem ned!
0
(reset)

Superheltefilmen Avengers: Infinity War har endelig fået sin første, episke trailer.

Joss Whedon, der stod bag Avengers og Avengers: Age of Ultron, er skiftet ud med de godt begavede Russo-brødre, der allerede har erfaringen fra Captain America: The Winter Soldier og Captain America: Civil War.

Iron Man, Captain America, The Hulk, Thor, Hawkeye og Black Widow er selvfølgelig på rollelisten, men de er langt fra alene.

Guardians of the Galaxy, Dr. Strange og Spider-Man er med ombord i, hvad der bliver den næstsidste Avengers-film, og for første gang ser vi for alvor skurken Thanos (Josh Brolin) i aktion.

Det endelige kapitel får vi at se, når Avengers 4 udkommer i maj 2019, som Marvel Studios-formanden Kevin Feige har kaldt den helt store finale i superhelte-universet.

Avengers: Infinity War får dansk premiere den 26. april.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
VIPER

Håber Spider-man beholder sin originale dragt på, synes den ser liiiidt for mekanisk ud den har på i denne trailer.
Men fedt hans spider sans reagerer, hvis det ellers er den der får hårene til at rejse sig på ham.
Og Captain America, kan du så lige beholde den maske på, han er altså svær nok at genkende når det blå bare bliver mere og mere mørkt, ender jo med vi har 2 black panters.
Og *suk* Thor, du skulle aldrig ha' cuttet det hår, og hvad nu med den klap for øjet pga Ragnarok filmen, det synes jeg altså hører til Odin, eller kan den familie bare ik' passe på deres øjne. Håber heller ik' Guardians vil forsøge at gøre det hele til en komedie, for det synes jeg de har det med at gøre i deres film, og man joker altså ik' når Thanos kommer på besøg i min bog. Håber virkelig han kommer til at fremstå som en helt igennem hensynsløs bad *ss!!!
-Synes DC gjorde det rigtig godt med deres skurk i Justice League (hvor blev Green Lantern egentlig af der).
Anyway, ellers ser det da ok ud, ikke meget der bliver afsløret, men det er nok også bare spændingen og forventningen der havde håbet på mere. Kunne godt ha' ønsket at se lidt mere Hulk, men det kommer forhåbentlig i den næste trailer.

Batgirl.

Guf for os nørder og det ser fantastisk ud :) Glæder mig vildt meget til den lander i biografen.

Rasmus/Musen

Men jeg har bare lagt mærke til, at ALLE kommetarer herinde på nyheden angående den nye trailer til Avengers: Infinity War har fået 1 "hjerte" hver især.
Hvordan kan det mon være?

CINEMANDRUP

Kors hvor ser det godt ud. Det bliver en ganske særlig biograftur når tiden nærmer sig. Marvel har vist sig rigtig gode til at få alle egoerne til at få skærmtid, så det bliver særdeles spændende og episk hvordan vi får presset hele 64 hovedrolleindehavere ind i denne film.
Men denne trailer bekræfter blot at ens kærlighed til de store blockbusters og dette piske univers.

Thomas

Hvorfor glæde sig til d. 24. december, når man kan glæde sig til d. 26. april?

Horsi

Jeg .. kan .. ikke ... stoppe ... med ... at ... hype .. så ... meget, .. det ... er ... svært ... at ... skrive .. denne .. besked.

Marie

Jeg kan slået ikke få armene ned! Forventningerne er tårnhøje!! :D

Julius

Hold da fast, det bliver spændende om det har kan fungere. Marvel hævder, at der er 64(!) hovedpersoner, så hvis Marvels all-in betaler sig, må man jo tage hatten af.

Det ser i hvert fald forholdsvis lovende ud.

Heidi

Det bliver episk det her! Jeg har slet ikke ord til at beskrive hvor vildt meget jeg glæder mig og hvor store mine forventninger er. Godt vi har Black Panther at hygge os med først, for der er godt nok laaaaang tid til april!!!

Linauser/774152

Ohhh myyyy Goooood!!!!
Det bliver så vildt....

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.