Cookie- og Privatlivspolitik

Første teaser til The Incredibles 2

Pixars superhelte er tilbage!

Stem op!
18
Stem ned!
0
(reset)

Til næste sommer vender Pixars elskede animations-superhelte De Utrolige tilbage i The Incredibles 2, og denne gang står Bob Parr (Mr. Incredible) overfor helt andre udfordringer.

Den første teaser-trailer afslører nemlig, at babyen Jack-Jack i den grad har fået gang i sine superkræfter - men det er ikke altid lige nemt at have et spædbarn med laserøjne.

I den nye film kommer Bob sig altså på noget af en prøve som hjemmegående far, mens hustruen Helen (Elastigirl) er ude og redde verden.

De Utrolige havde premiere i 2004, og fans har hungret efter en film mere, som nu lander 14 år efter.

Tilbage i spidsen for animationsfilmen står Brad Bird, der, ligesom med forgængeren, både har instrueret og skrevet 'The Incredibles 2', som eftersignende foregår kort efter den første films afslutning - derfor er Jack-Jack heller ikke blevet ældre.

The Incredibles 2 får premiere den 30. august 2018.

 

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Ann-Britt

Yes, den skal ses.
Klukkede af latter.

Mickey

Glemmer aldrig hvodan den første film bare blæste mig bagover i biografen som barn -Var bare sådan et cool take på Superhelte genren! Karaktererne, musikken, stilen.... bare fantastisk, simpelthen. Håber denne bliver lige så vild som 1'eren, og selvom de nok laver en ny skurk, så kunne det også være fedt at se et comeback til Syndrom, som bare var en eminent og sjov skurk i den første film ;)

Rasmus/Musen

Endelig kommer det første kig på efterfølgeren til Den Helt Utrolige film med De Helt Utrolige superhelte, som er ingen ringere end: De Utrolige!

Bare ud fra den første teaser her til filmen kan man ikke lade være med at være spændt på at se heltene i aktion endnu en gang igen- især når det nu er en BABY, som skal være helten(:-D).

Pixar er Utrolige- og ligeså er deres film. Selvom man dog(alligevel) må sige, at der kommer mange efterfølgere her for tiden.
Men når det er superhelte vi snakker om... Hvordan kan det så gå "helt ned med den" nogensinde? Jeg tror bestemt, at filmen nok skal blive en succes- ligesom de fleste andre Pixar-film har gjort.

Jeg er i hvert fald Helt klart Helt UTROLIG spændt på, hvad vi kommer til at se i den kommende efterfølger til Pixar´s superheltefilm.

Så hvem er klar til at redde dagen?
Det er: JACK-JACK!
;-)

Mikkel Poulsen

Endelig udkommer den længe ventede efterfølger fra 2004. Har dog været lidt skeptisk overfor om de valgte ikke og frigive en efterfølger, men det gjorde de så først troede jeg at det var i 2019 men heldigvis er det næste år. D. 30 August 2018. Jeg glæder mig elsker den 1 fra 2004, og håber på en god og fantastisk efterfølger. Jeg håber snart på en ny trailer med nye footage med den nye skurk. Og selvfølgelig de velkendte figur. Hr. Utrolig og hans familie. / Frozone.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter