Cookie- og Privatlivspolitik

Første trailer til X-Men: The New Mutants

Nu 100 % gys!

Stem op!
25
Stem ned!
0
(reset)

Superheltefilmen X-Men: The New Mutants har fået sin første lange teaser trailer. Og den ser ud til at blive vanvittigt uhyggelig.

Smagsprøven falder ikke tilfældigt i dag, fredag den 13., da Marvels mutanter tydeligvis går helt nye veje med en trailer, der lover en decideret gyser. Forvent højeste censur muligt på den her!

Vi ved ikke meget mere om plottet, end hvad traileren afslører, men filmen skulle eftersigende handle om tilblivelsen af det aller første hold mutanter, som Charles Xavier samler. Professoren er dog ikke at se i forfilmen, men James McAvoy kunne godt dukke op i en cameo.

Maisie Williams fra 'Game of Thrones', Anya Taylor-Joy fra The Witch og Charlie Heaton fra 'Stranger Things' spiller hovedrollerne, mens Josh Boone (En flænge i himlen) instruerer.

Næste installation i X-Men-universet bliver X-Men: Dark Phoenix, der skal handle om Jean Grey spillet af Sophie Turner - også fra GOT.

X-Men: The New Mutants får dansk premiere den 12. april.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lasseuser/249033

Jeg håber at denne film bliver god. Som én der kender karaktererne fra tegneserier håber jeg også at de får dem fortolket ordentligt. Det er karakterer der er mindst lige så komplekse og menneskelige som de andre X-Men karakterer som folk allerede kender fra film.

Jeg elsker når superheltefilm breder sig ind i andre genrer end den sædvanlige blockbuster actionfilm. Hvis denne film klarer sig godt kan instruktøren forhåbentlig få lov til at lave efterfølgere :)

Mickey

Apocalypse var helt forfærdelig, og man kan godt mærke at tabet af Wolverine har svækket X-Men filmene en del. Future Past var fed, og tidligere film som X2 & First Class er mesterværker! Jeg holder inderligt meget af X-universet, og synes det er utrolig unikt -Derfor dejligt at de prøver noget nyt igen ;)

Johnnyuser/335920

der lige nu virker mest interessant. I stedet for bare at køre i den samme rille fra film til film, prøver de noget nyt. Selv om der har været svipsere engang imellem, ()X-men: Apocalypse, X-men Origins: Wolverine), har der også været fantastiske film
(X-Men: First Class, Logan), og man må tage hatten af for at de prøver forskellige ting.

Mickey

På den måde er det fedt at X-men holdes adskildt fra Avengers universet, da Fox her har haft mulighed for at skabe et helt unikt univers. Hele ideen med mutanter vs mennesker osv, fungerer bare super godt. X2 har altid været min personlige favorit -Den dykker virkelig ned i Wolverine's mystik, og historien samt karakterende er virkelig medrivende ;)

Jacob

Efter så mange film er det fedt at de prøver noget helt nyt, men det er godt nok ikke en særlig ensartet franchise. Som enkeltstående film ser det ud til at blive rigtig spændende, men som helhed er det meget forvirrende.

Katrine

Jeg glæder mig til at se hvordan denne film er blevet, da jeg er stor fan af x-men film men synes de er taget lidt for langt desværre... Så nu er det virkelig rart der sker noget helt nyt på den front..

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter