Cookie- og Privatlivspolitik

Et sandfærdigt portræt af kvindens frygtelige natur

Se traileren til nyt dansk komediedrama

Stem op!
12
Stem ned!
0
(reset)

Komediedramaet En frygtelig kvinde handler om alt det frygtelige, som en kvinde kan gøre mod en mand i et moderne parforhold – set gennem mandens øjne.

I dag er den første trailer udkommet, og vi har fået yderligere information fra filmens pressemateriale.

Da Rasmus møder den smukke Marie, tror han, at han har fundet kvinden i sit liv. Men da de flytter sammen, opdager Rasmus hurtigt, at Marie er et besidderisk og manipulerende væsen.

Traileren viser bl.a. hvordan Marie rykker rundt på møblerne i hans lejlighed og ender med at sælge hans højtelskede CD-samling for kun 10 kr. stykket.

Læs også: Er der stadig brug for filmanmeldelser?

Dette er instruktøren Christian Tafdrups anden spillefilm efter Forældre, der indhentede ham både en Robert for bedste instruktør og en Bodil for bedste manuskript.

Manuskriptet er skrevet af Tafdrup i samarbejde med hans bror Mads Tafdrup. Christian Tafdrup fortæller i pressemeddelelsen, at projektet begyndte med hans dagsbogsnotater over frygtelige ekskærester og handler om hverdagsterrorisme og at overleve kvinder uden at blive kastreret.

Filmen er et komisk portræt af det moderne parforhold og lægger op til, at publikum kan spejle deres egne oplevelser i historien.

En frygtelig kvinde har premiere den 25. december. 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.