Cookie- og Privatlivspolitik

5 film du skal se i oktober

Månedens mest ventede film

Stem op!
32
Stem ned!
0
(reset)

Tordenguden vender tilbage, anmelderrost science-fiction fortsættelse, magisk animation, jagt på en seriemorder og dansk debut-drama. 

Kino.dk's brugere ser mest frem til disse fem meget forskellige film, hvis premieredatoer er spredt ud over hele oktober.

Gennemsnittet er beregnet ud fra, hvor meget brugerne glæder sig til en kommende film på en skala fra et til seks. Valgmulighederne findes øverst på hver filmprofil.

Er du enig i vurderingerne? Du kan selv påvirke listen ved at gå ind og afgive eller ændre din stemme.

1. Thor: Ragnarok (92 %)
I den tredje solofilm om tordenguden bliver Thor fanget og tvunget ud i gladiatorkamp imod den utrolige Hulk. Superheltefilmen fungerer bl.a. som en optakt til den kommende 'Avengers: Infinity War'.

2. Blade Runner 2049 (92 %)
Harrison Ford vender tilbage i fortsættelsen til kultklassikeren fra 1982. Ford får selskab af Ryan Gosling som politibetjenten K og Jared Leto.

3. My Little Pony filmen (91 %)
Twilight Sparkle og hendes venner tager ud på et fantastisk eventyr for at redde deres hjem. Det viser sig at blive en fortryllende rejse, der byder på udfordringer, men også nyt venskab og masser af magi.

4. Snemanden (90 %)
Jo Nesbøs bog er blevet filmatiseret med Michael Fassbender i hovedrollen. Kriminalbejenten Harry Hole jagter en seriemoder, der kun slår ihjel på snerige vinderdage og efterlader uhyggelige spor.

5. Mens vi lever (89 %)
Avaz-brødrene debutterer som hhv. instruktør og manuskriptforfatter i dramaet om autentiske begivenheder, der imponerede pressen ved dette års Cannes-filmfestival. 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jacob

Jeg tror bestemt på at ‘Thor: Ragnarok’ har lært noget af de knops, som de to første om tordenguden har taget imod, og det lyder som om at ‘Blade Runner 2049’ bliver en af dette års største succeser.

Johnnyuser/335920

Har set bette de første Thor film, og brød mig ikke om nogen af dem. Der var dog positive momenter undervejs i den første, men har set den igen inden for det sidste år, og der er godt nok tidspunkter, hvor den er tåkrummende ringe(ahem Natalie Portman).

Thor 2 har jeg ikke noget positivt at sige om, og sammen med Iron Man 3 kandiderer den til at være MCU's værste film, så hvorfor skal jeg betale penge for at se tredje omgang, og når det samtidig med ikke engang er en Thor film, men en Thor og Hulk film.

Dog Brade Runner 2049, OMFG det er en film der skal opleves i biografen. Dog føler jeg at der allerede er blevet spoilet alt alt for meget af filmen, faktisk ovenover stående beskrivelse af filmen betragter jeg som en spoiler, og var ikke noget jeg kendte til, før jeg læste det.

Benz

Johnny, jeg kan berolige dig med at ovenstående beskrivelse af handlingen i Blade Runner 2049 absolut intet har med filmen at gøre.

Christine Dyrskjøt Elmstrøm

Du har fuldstændig ret, jeg har rettet til :-)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.