Cookie- og Privatlivspolitik

Science fiction-filmen du ikke må ignorere!

Trailer til Ex Machina-instruktørens nye film

Stem op!
19
Stem ned!
0
(reset)

Annihilation betyder tilintetgørelse på dansk. Det er også titlen på en kommende science fiction-film instrueret af Alex Garland - manden bag kunstig intelligens-mesterværket Ex Machina.

Hvem eller hvad der skal udslettet, ved vi ikke, men i dagens første stemningsfulde teaser-trailer, ser det ud til, at menneskeheden muligvis har trukket det korteste strå.

Filmen følger et hold af kvindelige forskerer på en farlig ekspedition ind i en mystisk miljøzone kaldet Area X. Her er naturens love ikke gældende, og flere grupper (inklusiv hovedkarakterens mand) er aldrig vendt hjem derfra.

Tematikken lyder lig den i Tarkovskijs klassiker Stalker og Christoffer Boes Allegro, men man kan samtidig genkende elementer fra Garlands tidligere arbejde som science fi-manusforfatter på titler som Sunshine og 28 Days Later...

Natalie Portman spiller i front og med sig har hun et stærkt femnint cast bestående af Jennifer Jason Leigh, Tessa Thompson og svenske Tuva Novotny

Oscar Isaac fra 'Ex Machina' får også lov til at vende tilbage i filmatiseringen af Jeff VanderMeer bestseller-roman. 

Annihilation får dansk premiere den 22. februar.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Johnnyuser/335920

da vi blev snydt for filmen i biografen. Derfor har jeg ingen holdning til denne film, da jeg ikke ved hvad man kan forvente af denne instruktør.

Teaseren har dog vagt min interesse, så hvis de danske biografer kan finde plads til bare en enkelt visning af denne film på bekostning af en enkelt af de +20 visninger om ugen de har af den næste far til fire film, eller en anden af de 'såkaldte' familie-film, så vil jeg være glad. Så vil man i det mindste få mulighed for at se den.

Segoyuser/116755

Den kom i biffen først skulle den komme så valgte de den fra men så viste de den alligevel:-))
Kunne godt lide den.

Johnnyuser/335920

og da jeg hørte positiv omtale om den fra USA og søgte efter biletter kunne jeg ikke finde nogle i nærheden af hvor jeg bor.

Det virker nogle gange lidt underligt, den måde distributørerne vælger hvilke film de giver premiere i de danske biografer, og hvornår de vælger at give disse film premiere.

Hvis en film der ikke er planlagt til dansk premiere, men får positiv omtale i USA, bør den få premiere i de Danske biografer inden for 2-3 uger, for efter 4 uger har an glemt alt om den, og hvis den så lige pludselig får dansk premiere herefter kan man ikke huske de positive anmeldelser og man opdager måske ingen gang at den pludselig går i biografen.

dippegalantuser/922792

...kom bredt i bioraferne, men desværre et halvt års tid efter normal premiere. Derfor blev den hurtigt pillet af igen, da det faktisk var muligt at skaffe den på dvd eller blue ray inden biografpremieren.

Ex Machina kan ses på amerikansk netflix, eller du kan "leje" et stream her for 19 kroner: http://blockbuster.dk/ex-machina

Den er så rigeligt de 19 kroner værd. Fremragende film...

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.