Cookie- og Privatlivspolitik

Ny Jumanji-trailer lover masser af sjov og action

Superkræfter, krybdyr og kage

Stem op!
14
Stem ned!
0
(reset)

Til jul kan du drage med til junglen i en ny omgang Jumanji - og skal man tro den nye trailer, så bliver det både et sjovt, farligt og actionfyldt spil.

Jumanji: Welcome to the Jungle er fortsættelsen til 1995-favoritten med Robin Williams, og selvom der er en fin reference til det gamle brætspil i den nye trailer, så er det denne gang et Jumanji-videospil som de fire hovedpersoner bliver suget ind i.

De fire teenagere transformeres til menneskelige avatarer med hver deres styrker og svagheder - fra superkræfter til sprængfarlige kager. Men den eventyrlige verden gemmer på flere farer - nemlig vilde dyr og krybskytter, som vi også kender det fra den første film.

På skuespilfronten slår det igen gnister mellem komedie-duoen Dwayne Johnson og Kevin Hart, og med sig har de bl.a. den rutinerede Jack Black og Guardians of the Galaxy-skuespillerinden Karen Gillan.

Jumanji: Welcome to the Jungle får premiere den 25. december.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jonas

Jeg har lidt samme reaktion, som jeg havde til den første trailer. Den bliver helt sikkert underholdende, og det er et fedt koncept, at brætspil skiftes ud med videospil, men ud over titlen er der i første omgang ikke meget, der forbinder den til den oprindelige film. Der gjorde Zathura et bedre job, og det er ikke engang en egentlig efterfølger.

Jacob

Man lavede TV-serien ‘Baywatch’ om til en actionkomedie, og nu er Dwayne Johnson igen med til at skifte genre i det her tilfælde på ‘Jumanjii’. TV-serien ‘Knight Rider’ står til at få samme behandling i filmformat med The Rock, og det er på ingen måde en udvikling jeg ser frem til.

IM STEPH

Hvis filmen bare ikke hed noget med Jumanji var den ikke så provokerende. Jumanji er blandt mine favorit film fra min barndom.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter