Cookie- og Privatlivspolitik

Gerard Butler skal redde jorden fra dårligt vejr

Trailer til katastrofefilmen Geostorm

Stem op!
8
Stem ned!
0
(reset)

Skal jorden reddes, så er Gerard Butler manden, du ringer til - det beviser han i den nye trailer til katastrofefilmen Geostorm.

Den handlekraftige skotte spiller en videnskabsmand, som skal bekæmpe en række naturkatastofer skabt af et funktionsfejl i et satellit system. Men kan menneskelige kræfter vise sig at stå bag det hele?

Den altødelæggende trailer lover alt det bedste fra genren med kæk tunge-i-kinden action krydret med spektakulære og hæsblæsende udryddelser af alverdens kendte bygningsmonumenter og en smuttur til rummet.

'Geostorm' er instrueret af Dean Devlin, der burde have styr på sine ulykker som tidligere producer på film som Godzilla og Independence Day, og på rollelisten får Butler følgeskab af bl.a. Abbie Cornish, Ed Harris, Daniel Wu og Andy Garcia.

Geostorm får premiere den 19. oktober.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Johnnyuser/335920

at de har haft den værste indtjening i adskillige år?!?

Ud over at der sikkert er bedre effekter og (måske, traileren overbeviste mig i hvert fald ikke om det) er bedre skuespillerpræstationer, så er det samme åndssvage historie som Sharknado-filmene, hvor hajerne bare er fjernet og stormene får et nøk opad.

I Sharknado-filmenen kan man i det midste grine over hvor dårligt det hele er lavet, mens historien, eller hvad man nu kalder den, bliver mere og mere absurd og hvor der ikke er nogen logik i noget som helst.

CGI-effekter, der afløser hinanden keder mig derimod grænseløst, så jeg tror hellere jeg vil snuppe en Sharknado-marathon end se denne film.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.