Cookie- og Privatlivspolitik

Trailerpremiere: Den kæmpestore pære

Jakob Martin Strids utrolige historie

Stem op!
21
Stem ned!
0
(reset)

Tegner og forfatter Jakob Martin Strid er fast inventar på de danske børneværelser. Nu kommer filmatiseringen af Den utrolige historie om den kæmpestore pære, der i dag har fået en trailer - først på kino.dk.

Familiefilmen handler om elefanten Sebastian og katten Mitcho, der på en fisketur fanger en flaskepost og kommer på sporet af byens forsvundne borgmester.

I flasken ligger også et lille frø, som de planter, og i løbet af natten vokser en kæmpestor pære frem. Heldigvis kan giga-frugten bruges som skib, og redningsmissionen for at finde borgmesteren sættes i gang.

Animationsfilmen instrueres af instruktør-trioen Philip Einstein Lipski, Jørgen Lerdam og Amalie Næsby Fick, der tilsammen har enorm erfaring med film som ValhallaHjælp! jeg er en fiskTerkel i KnibeRonal Barbaren og Rejsen til Saturn

Stemmerne leveres af bl.a. Peter Frödin, Søren Pilmark, Henrik Kofoed, Jakob Oftebro, Bjarne Henriksen, Peter Plaugborg, Peter Aude samt de unge Alfred Bjerre Larsen og Liva Elvira Magnussen som henholdsvis Sebastian og Mitcho.

Den utrolige historie om den kæmpestore pære får dansk premiere den 12. oktober.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter