Cookie- og Privatlivspolitik

Av, av! Se Tom Cruise komme til skade under stunt

Det er noget af en mavepuster

Stem op!
10
Stem ned!
0
(reset)

Tom Cruise er kendt for selv at ville udføre sine stunts, også på trods af at flere af dem kan være livsfarlige. Men en ny video fra optagelserne til actionfilmen Mission: Impossible 6 viser, at det ikke altid er lige rart både at agere skuespiller og stuntmand.

Den 55-årige stjerne slår sig nemlig ret hårdt, da han skal springe mellem to bygninger og rammer facaden. Han kravler op og humper væk.

Omfanget af skaden vides ikke, men Cruise er kendt som en hård negl, og det er absolut ikke første gang, at skuespilleren kommer til skade på settet til en film.

M:I 6 - Mission: Impossible 6 får premiere den 26. juli 2018. 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jakob

Det skal løbes væk mr. Cruise

Simon

Det er lidt sjovt at han er 55 år og slet ikke vil acceptere at han ikke er ung og frisk mere.

Jeg kan ikke huske præcis hvilken film det var, men tror det var den seneste Jack Reacher film, hvor hans karakter var 40 år.

Ja altså godt nok ser Tom stadigvæk ung ud og flere 40 -årige kunne sagtens se ældre ud end Tom, men jeg synes bare gang på gang at han ikke vil stå ved sin alder, tværtimod.

Han ville i mine øjne være en bedre skuespiller hvis han ligesom Samuel L. Jackson kan spille karakterer, ja med næsten 40 år imellem. Så på en blog, at Tom Cruise altid har lavet sine egne stunts, er det sandt? eller bare for at virke sejere :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.