Cookie- og Privatlivspolitik

Trailerpremiere: Sikke et cirkus

Ramasjang går til filmen

Stem op!
23
Stem ned!
0
(reset)

Vi kan præsentere første trailer til den danske Ramasjang-familiefilm Sikke et cirkus.

Bamse, Rosa fra Rouladegade, Hr. Skæg og flere af de kendte karakterer fra DRs børnekanal er klar i nyt eventyr om Cirkus Summarum.

Filmen handler om cirkusdirektøren Kaj og hans datter Ramona, der sammen med resten af cirkusfamilien, skal konkurrere mod det benhårde Cirkus Suverænum.

Ramona oplever samtidig en række mystiske hændelser og tror, at nogen holder øje med hende. Nu må cirkuspigen få hjælp fra sine venner, for at komme på sporet af sin efterfølger. Men det afslører en stor hemmelighed, der ændrer Ramonas liv for altid...

Rollelisten består af Rasmus Bjerg i rollen som Cirkusdirektør Kaj, og han er i selskab med bl.a. Mille Gori som Motor Mille, Mads Geertsen som Onkel Reje samt Signe Lindkvist og Kristian Gintberg.

Instruktør og manuskriptforfatter Lotte Svendsen står tidligere bag tv-serien og filmene om Max Pinlig.

Sikke et cirkus får premiere den 5. oktober.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Adrian

Endnu en dansk børne-/familiefilm lige til skralderen. Man kan heldigvis altid tage ind og se en masse andre film i stedet....

Victor

Den ser jo desværre ret latterlig ud. Et miskmask af tilfældige og meningsløse klip i traileren gør det heller ikke bedre. Jeg synes det er en kende ærgerligt at man i Danmark serverer børn med så dårlig kvalitet af film. Så er det sgu da klart, at den seneste generation er vokset op med dårlig smag, når det er det eneste de kender til. Man bliver da nødt til, som filmskaber, at antage, at ens publikum er udstyret med en hjerne.

1. Hvem fanden går i cirkus stadig??? Hele tematikken i filmen er på stenalder niveau.

2. Plot er set før 100 gange, og bliver i trailer skåret ud i pap, og så skrevet ned sort på hvidt bagefter = Totalt forudsigeligt, uoriginalt og kedeligt.

Plot= Far skal passe sine børn hele sommeren og være et godt eksempel, hvilket bliver svært at holde styr på når der er stress fra det konkurrerende cirkus. Børnene bliver så derfor sat i fokus i filmen og finder ud af, at konkurrenterne saborterer dem. Og alt ender så lykkeligt til sidst.

3. Når man bruger ord som "familiefilm", fremlægger man vel, at hele essensen med filmen netop er, at en hel FAMILIE skulle kunne samle sig om den, og deraf allesammen nyde den. Alle over 6 år, vil med 99% sikkerhed føle sig for gamle til den her film.

4. Humoren. "Sure tæer i saftevand" var første ordspilsjoke. Er der nogen der vil være søde, at fortælle instruktøren/forfatteren, at vi ikke lever i 1800 tallet mere? Så den næste og eneste reelle anden joke vi får i traileren, er en god gammeldags "jeg er for fed"-joke. Ha ha ha ha ha.

5. Miskmask trailer der ikke giver mening. Eksempelvis: 0:50 - Hvad fanden sker der overhovedet i det klip???? Hvem var ansvarlig for at klippe den her trailer?????????

Ked af at lyde måske lidt for kritisk og angribende - men det gør mig bare irriteret at se sådan noget her venstrehåndsarbejde.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter