Cookie- og Privatlivspolitik

Trailer til Erik Clausens nye film

Aldrig mere i morgen

Stem op!
39
Stem ned!
0
(reset)

Erik Clausens 14. spillefilm hedder Aldrig mere i morgen, og Nordisk Film har netop udsendt traileren til komedie-dramaet.

I bedste It's a Wonderful Life-stil handler filmen om en mand, der dør, og nu ser sin familie og omgangskreds udefra som en slags spøgelse i selskab med en engel.

Clausen har selv hovedrollen som Thorvald, en aldrende kunstner med et forlist ægteskab, en vred søn og en ung kæreste. Da han pludselig ikke længere eksisterer i de levendes verden, finder Thorvald ud af, at han ikke er parat til at forlade Jorden.

Aldrig mere i morgen er en del af Biografklub Danmarks program og får premiere den 31. august.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Miss Hearts

JA (mit svar på dit sidste spørgsmål)

Victor

Den historie har man vist set før. Og formentligt bedre. Filmens koncept er ikke inspireret af; It's a Wonderful Life - det er tyvstjålet. Der er en logisk forskel på at føle inspiration og at stjæle, og Erik Clausen har desværre valgt nr 2.

Det kunne også være forfriskende at se en anden end Erik Clausen selv som hovedrolleindehaveren. Måske endda en med en smule skuespiller-talent. Og jeg er efterhånden træt af hans filosofiske fis, når han i bund og grund ikke har noget at have det i. Jeg har ikke set en film af den mand (efter min mening), som jeg fandt underholdende.
"Hvis du dykker ned i telefonbogen finder du et drama". Ja det er vi sgu da alle godt klar over - men det er ikke dem allesammen der fungerer som film. Især ikke hvis det er gjort før, og bedre. Jeg tænker eksempelvis her på; Mennesker bliver spist.

Desuden har man allerede fra traileren fundet ud af, præcist hvad der kommer til at ske i filmen, og hvordan den formentlig kommer til at slutte.

Miss Hearts

Jeg kan ikke være mere U-enig med dig!
Jeg synes Erik Clausen er en fænomenal filminstruktør, historiefortæller OG skuespiller.
Hans præstation og makkerskab med Bodil Jørgensen i "Mennesker bliver spist" var helt uovertruffen, så jeg glæder mig også rigtig meget til at se dem begge i denne nye film.
Jeg mener hr. Clausen er forbandet dygtig til at skildre sin personrolle, så man kommer helt ind under huden på karakteren, og man føler det er et levende, virkeligt og helt almindeligt menneskes liv man bliver en del af for en kort stund.

Victor

Der er jo en grund til, at han kan blive ved med, at lave film. Nogen må jo finansiere ham. Han formår på en eller anden måde, at fylde biografsæderne, trods min holdning. Det skal der selvfølgelig også være plads til. Måske er jeg bare ikke målgruppen. Du har din holdning hvilket jeg respekterer, men jeg beholder desværre min egen.

Din kommentar angående Bodil Jørgensen-makkerskabet, er jeg igen dybt uenig i. Bodil Jørgensen spiller den samme rolle i næsten alle film. Den lidt fraværende, men elskværdige samt rådgivende person. Det ser i det mindste ud til, at hendes typecasting bliver en smule udfordret i hans nye film. Men selvom hun spiller den samme, er hun nu god til at overbevise mig alligevel. Man tilgiver hende, fordi hun gør sit arbejde godt. Dog har vi stadig den mumlende, selvhøjtidelige Erik Clausen, i den anden ende af makkerspektrummet. :-(

Og nu hvor vi alligevel har en debat startet, kunne jeg godt tænke mig at høre et eksempel på en nytænkende eller våvet instruktør beslutning. Alle hans kameravinkler - sågar bevægelser - er enten stillestående eller korte og langsomt bevægelige. Han har ingen kendetegn eller noget som helst personlig kvalitet i hans film (udover ham selv som hovedrolle) der ville hinte mig til, at det var hans film jeg sad og så. Ingen stil. Og efter min mening er det det vigtigste en instruktør kan have. Derudover synes jeg også hans film er ekstremt kedelige. Men igen - min holdning.

Og afviser du i øvrigt, at denne film ligner et rip-off?

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter