Cookie- og Privatlivspolitik

Blade Runner 2 overgår sig selv i ny trailer

Flere afsløringer fra fremtiden

Stem op!
20
Stem ned!
0
(reset)

Den nyeste trailer til Blade Runner 2049 er ikke bare endnu et afkog af allerede set materiale, men byder på mange nye scener, en nærmere kig på plottet og en del mere action.

Og lad os sige det som det er: det ser vanvittigt godt ud!

Science fiction-filmen instrueres af Denis Villeneuve, filmes af kameramanden Roger Deakens, og har bl.a. Ryan Gosling, Harrison Ford, Jared Leto og Robin Wright på rollelisten. 

Blade Runner 2049 får premiere den 5. oktober.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nikolaj

Nej, det synes jeg bestemt ikke. Men det er nok en smagssag. Jeg synes, at de to første Teaser var noget bedre end den her Trailer.

Filmen ser visuel fantastisk ud, men hvorfor i al verden forsøger man, at sælge filmen som en Action-Film? Bliver det virkelig en action-film. Jeg vil blive meget frustreret, hvis det sker. Jeg har ikke noget i mod forandringer, tværtimod, jeg mener bare, at det vil være synd, at lave en sci-fi action film som fortsættelse til en af de bedste film, som nogensinde er lavet. Som mere har en film-noir stil, med et langsomt tempo.

Og så føler jeg ikke, at Harrison Ford spiller den samme rolle, som han gjorde tilbage i 80erne. Er det bare mig, eller er jeg den eneste, som synes at Deckard har skiftet til en helt anden personlighed.

Ellers synes jeg at den ser fin ud. Det vigtigste er trods alt, at den har et nyt og spændende plot!

Jacob

Virkelig en film som jeg ser frem til, og nu er den heldigvis lige rundt om hjørnet.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.