Cookie- og Privatlivspolitik

Trailer til komedien Daddy's Home 2

Farfar kommer på besøg

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)

I komedien Daddy's Home skal ikke særligt tjekkede papfar Will Ferrell enes med uansvarlige, men cool rigtige far Mark Wahlberg. I efterfølgeren er det det umage pars fædre, der sørger for uenighederne.

Daddy's Home 2 har Mel Gibson i rollen som Walhbergs far, mens John Lithgow spiller Ferrells papa. Og som den første trailer viser, er forholdet til de to fædre vidt forskellige.

I filmen vælger de to familier at holde jul sammen, men bedstefædrene har aldrig mødt hinanden før, og det giver selvfølgelig nogle udfordringer for husfreden.

Daddy's Home 2 får premiere den 9. november.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
TorbenWood

Ligner faktisk en fortsættelse som kunne gå hen og blive ganske sjov og underholdende. Især fordi Mel Gibson og John Lithgow nu er på rollelisten, og begge skuespillere ligner nogle farverige karakterer som kunne gå hen og gøre filmen til en morsom oplevelse.

Jeg har ikke set etteren, da dens trailer i sin tid på ingen måde fangede min interesse. 2'eren har til gengæld fanget min opmærksomhed i sådan en grad, at jeg næsten nu er nød til at se etteren, før den udkommer. Sikke noget. ;-)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.