Cookie- og Privatlivspolitik

Se traileren til The Dark Tower

Nikolaj Arcel instruerer Stephen King-filmatiseringen

Stem op!
48
Stem ned!
0
(reset)

Et af årets mest ambitiøse projekter kommer i form af Stephen King-filmatiseringen The Dark Tower. Nu er den længeventede første trailer blev offentliggjort.

Som dansker er storfilmen endnu mere interessant, idet Nikolaj Arcel instruerer, og han har skrevet manus sammen med Anders Thomas Jensen.

Traileren byder på næsten tre minutter fra filmen, og det har ellers været meget sparsomt med marketingmateriale fra Sony Pictures.

I traileren møder vi den unge Jake Chambers, der bliver opsøgt af revolvermanden Roland Deschain, som er på jagt efter den mystiske, overnaturlige Man in Black.

Det bliver spændende at se Idris Elba og Matthew McConaughey tørne sammen for alvor, for det er svært ikke at få et smil på læben, når man ser de Matrix-inspirerede action-scener.

Filmen er baseret på første af en række bøger, og det er planen, at der også skal komme en længere filmserie ud af det. Det afhænger dog af, hvordan det kommer til at gå med den første, så vi krydser fingre for Arcel og Co.

The Dark Tower får premiere den 17. august.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
TorbenWood

Fantastisk trailer til The Dark Tower. Idris Elba og Matthew McConaughey ser vildt cool ud. En film jeg allerede glæder mig til at se.

Mikkel Poulsen

Der har længe været tvivl om hvorvidt de skulle lave The Dark Tower som er baseret på den enorme bog serie af master Stephen Kings. Først var der tale om at Ron Howard skulle lave projektet. Så tog den. Danske intruktør. Nikolaj Arcel greb om det og ville instruere den, jeg må indrømme i de måneder der er gået efter at nogle stills fra filmen blev frigivet hvor meget de har forsøgt og holde dette hemmeligt hvor først en trailer blev frigivet igår. Jeg er så meget solgt til denne her den har alt action / gunpower. The Gunslinger med en magisk revolver og hans mange ammun i sikkelse af Idris Elba, The Man In Black der er vores mand i filmen aka Matthew McConaughey de har valgt de helt rigtige skuespillere til hovedrollerne. Den alien lignende form for monsteret der bliver vist i traileren minder til forveksling meget om alierne fra Cowboy & Aliens med Daniel Craig / Harrison Ford fra 2011, ellers alt i alt spændende god trailer jeg glæder mig til og se filmen når den udkommer D. 17 August, jeg ejer alle 7 bøger så der er lidt og gå igang med inden filmens premiere. Der er en blanding af Matrix / Doctor Strange i denne her The Dark Tower.

Ses i biffen, skal film!

Jeg var allerede solgt på præmissen og Idris Elba. Nu venter jeg bare på muligheden for at smide penge efter den.

Joe

Glæder mig til The Dark Tower! Har læst de 3 første romaner, men mangler stadig de sidste par bøger. Virkelig gode bøger! Ser meget frem til filmen!

Jacob

Som omtalt er det et ambitiøst projekt, men det ser ud til at Nikolaj Arcel leverer varen.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.