Cookie- og Privatlivspolitik

Første trailer til The Big Sick

Parforhold, kærlighed og kulturforskelle

Stem op!
18
Stem ned!
0
(reset)

Den første trailer til den romantiske komedie The Big Sick er landet.

Historien handler om kæresteparret Kumail og Emily og de kulturelle forskelle i deres parforhold.

Mens de to elskende prøver at få deres forhold til at fungere, løber de ind i en række udfordringer. Kumails forældre forsøger bl.a. at planlægge et arrangeret ægteskab for ham, mens Emilys mor og far mener, at hendes udkårne på grund af sin pakistanske baggrund må være forbundet til terrorisme.

Og ikke nok med det, så kommer Emily ud for en ulykke, der sender hende i koma og efterlader Kumail med sine nye svigerforældre, der tilsyneladende helst ville være ham foruden.

Filmen, der har tiltrukket sig international opmærksomhed efter at være blevet vist på Sundance Film Festival, er baseret på en virkelig hændelse.

Silicon Valley-skuespilleren, Kumail Nanjiani, har nemlig sammen med sin kone, Emily V. Gordon, forfattet manuskriptet, der er en ægte kærlighedshistorie om, hvordan de to mødte hinanden. Nanjiani spiller sig selv i filmen, mens rollen som Emily portrætteres af Zoe Kazan, som du måske kender fra komedie-dramaet What If.

Komedien produceres af erfarne Judd Apatow, der også er manden bag bl.a. SuperbadKnocked Up og Bridesmaids, så der er god chance for, at 'The Big Sick' får samme humoristiske tone. 

The Big Sick får premiere den 7. September.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter