Cookie- og Privatlivspolitik

Årets mest vanvittige trailer?

Hitler rider på en dinosaur!

Stem op!
15
Stem ned!
0
(reset)

I 2012 fik den mildest talt kuriøse, finskproducerede film Iron Sky premiere, og det var første gang, vi så en månebase ledet af nazister. Nu er traileren udkommet til efterfølgeren.

Iron Sky: The Coming Race ser om muligt endnu mere vanvittig ud bedømt på den første smagsprøve. Månebasen er nu blevet menneskehedens sidste tilflugtssted, efter en atomkrig har lagt Jorden øde.

Midt inde i Jordens kerne gemmer sig en energikilde, som kan redde menneskene, så en gruppe vovehalse tager sig af opgaven. Men i planetens indre møder de en race af hamskiftende reptiler og deres dinosaurer.

Plottet er, som med den første film, godt og grundigt langt ude, og hvor etterens skurke kun var rumnazister, er vi denne gang ovre i monsterfilmgenren. Afslutningen af traileren, hvor reptil-Hitler rider på en dinosaur, overgår i alt fald etterens i forvejen skøre påfund.

Iron Sky: The Coming Race får premiere den 1. marts 2018.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Claus

Den første "Iron Sky" er et mesterværk. Jeg glæder mig til at se denne også. Jeg var med til at crowdfunde 2'eren på Indiegogo. Det bliver godt. :D

Jacob

Her må man bare overgive sig, og glemme alt hvad man normalt mener om film.

TorbenWood

Jeg har aldrig fået set den første Iron Sky film, og havde egentlig ikke planer om at se hverken den eller dens fortsættelse. Men traileren på 2'eren ser så absurd underholdende ud, at jeg nok ender med at se dem begge to i 2018.

Hvem vil ikke gerne se en "katastrofefilm", hvor Hitler kommer ridende på en dinosaur. ;-)

Alexander

Dét er sgu spas så det batter. Hvor bliver det skønt igen at kunne stille al hjerneaktivitet på standby og bare flade ud til en film der ikke kræver den store gennemanalyse :-)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter