Cookie- og Privatlivspolitik

Fra Maze Runner til dræbermaskine

Første trailer til American Assassin

Stem op!
33
Stem ned!
0
(reset)

Siden Dylan O'Brien kom til skade under optagelserne til Maze Runner 3, har han kun været biografaktuel i Deepwater Horizon. Næste film i rækken hedder American Assassin, og den første trailer er nu udkommet.

O'Brien spiller Mitch Rapp, der mister sin kæreste under et terrorangreb på en strand, hvorefter han dedikerer sit liv til at bekæmpe terrorister. CIA bliver opmærksomme på den handlekraftige mand og hyrer ham til et særligt antiterror-program ledet af Michael Keaton.

Filmen er baseret på romanserien af Vince Flynn, og Michael Cuesta (Kill the Messenger) står for instruktionen.

American Assassin får biografpremiere den 14. september 2017.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

Mickey

Har altid ment at Dylan O'Brien var en dygtig skuespiller -Uheldigvis har han indtil videre spildt sit talent, på en masse tøse film -og serier. Men nu ser det endelig ud til at vi får ham at se i en ordentlig produktion. Historien er spændende, castet er virkelig godt, og der er en form for originalitet i det hele, som der ellers er mangel på i Hollywood. Dén skal ses :)

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Dea Hemin

Jeg glæder mig til at se den! Bogen er fantastisk og håber filmen bliver ligeså god. Jeg er så stolt af Dylan O'Brien og hvor langt han er kommet i sin karriere. Han er en dygtig skuespiller og hvor bliver det fedt, at se ham i en film med Michael Keaton.

Glæder mig til den 4. januar!

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
Isabella

Godt at se ham på benene igen. Ideen lyder interessant og filmen ser spændende ud.

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter