Cookie- og Privatlivspolitik

Spider-Man: Homecoming får ny trailer

Ham fra YouTube

Stem op!
26
Stem ned!
0
(reset)

Der er masser af action, og en god håndfuld nye scener, i den seneste trailer til Spider-Man: Homecoming.

Tom Holland fortsætter som Edderkoppen, i forlængelse af den fine gæsterolle i Captain America: Civil War, og denne gang hedder hovedskurken The Vulture. En karakter der ikke tidligere er portrætteret på det store lærred, men som i tegneserierne har voldt Peter Parker store problemer.

Hvis den nye Spider-Man bliver et monsterhit, på højde med de andre film i Marvel-universet, kan vi forvente en fortsættelse i 2019.

Det danske billetsalg til Spider-Mans solofilm:

The Amazing Spider-Man 2: 117.000 billetter
The Amazing Spider-Man: 173.000 billetter
Spider-Man 3: 288.00 billetter
Spider-Man 2: 348.000 billetter
Spider-Man: 425.000 billetter

Spider-Man: Homecoming får premiere den 6. juli.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
johnny

efter jeg havde set civil War glæde jeg mig til at se spider-man. men da den åndsvage nyhed om at han ikke ville slå nogen i filmen, på grund af at han var en ung dreng kom. stod jeg af.

Johnnyuser/335920

men jeg er en af dem, der foretrækker BvS frem for Captain America: Civil War, og før folk begynder at sige DC-lover/fanboy, så vil jeg sige at jeg hadede Suicide Squad, som direkte var noget makværk og min værste biografoplevelse i 2016.

Jeg er så nok også en af de få som synes at Tom Hollands portræt af netsvingeren i Civil War var rimelig ligegyldig,, i hvert fald ikke noget som kunne få mig til at løfte armene.

Mange af de problemer som jeg havde med Civil War, frygter jeg fortsætter i Spiderman: Homecoming, At der kommer alt for mange referencer til tidligere film i MCU'en, og at karaktererne ikke rigtig kommer til at fungere som hele karakterer i filmen, men kun i kraft af tidligere bedrifter.

Det er min frygt for både Spiderman: Homecoming og Thor: Ragnarok, at man kun interesserer sig for karaktererne, pga. tidligere bedrifter. Disse to film kan faktisk være de første MCU-film som jeg springer over i biografen.

Jeg skal dog se Guardians of the Galaxy: Vol. 2. Ingen af disse karakterer(fra selve Guardians teamet) har endnu blandet sig med resten af MCU, og den er tilpas forskellig fra de andre film i universet, så jeg ofte glemmer at det er en del af MCU. :-)

Julius

Jeps, så har vi jo nærmest set hele filmen. Traileren går nærmest beat for beat gennem det, der vil ske, og med den tredje reboot af Spider-Man inden for det sidste årti skal der sgu noget til, før jeg slår mig i biografsædet. Disney har fået penge nok af mig.

Jokezuser/426720

Jeg har det mere sådan, at JA, de viste alt for meget i den trailer, men jeg kunne dog lide filmen de viste. Hvor med f.eks. BvS og Amazing Spider-Man 2, så viste de også alt for meget i deres trailere, og desværre kunne jeg ikke lide filmene de viste. Hvilket også viste sig at være min endelig mening om begge film, da jeg havde set dem.

Jacob

Den her trailer viser hvor godt det var netsvingeren blev en del af MCU, og nu kan vi forhåbentlig glemme de fejlslagne forsøg med Andrew Garfield.

Linauser/774152

Bliver et HIT!

Tom Holland er virkelig et friskt pust i rollen som den nye Spiderman..
Og med hjælp fra Tony Stark, så kan den her film kun gå hen og blive ligeså underholdende og fed som de andre Marvel film.

Jeg glæder mig ihvertfald!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.