Cookie- og Privatlivspolitik

Eksklusivt klip fra ny dansk thriller

Nikolaj Coster-Waldau og Birgitte Hjort Sørensen i filmen 3 ting

Stem op!
18
Stem ned!
0
(reset)

Birgitte Hjort Sørensen og Nikolaj Coster-Waldau har begge været en del af tv-serien 'Game of Thrones' og tidligere spillet sammen i Ved verdens ende. Nu spiller de overfor hinanden i den danske film, 3 ting.

Den højtbegavede sprængstofekspert Mikael er indgået i et vidnebeskyttelsesprogram. Han har været med til at stjæle 60 millioner kroner sammen med en gruppe serbiske kriminelle, og forsøger nu at redde sit eget liv ved at udlevere de andre involverede.

Han bliver ført til et hotelværelse et ukendt sted i den københavnske forstad, hvor han bliver holdt skjult i de sidste 24 timer indtil retssagen starter. I bytte for sit vidneudsang har han bedt om tre ting, bl.a. at PET opdriver en kvinde ved navn Camilla.

Sådan lyder handlingen ifølge pressematerialet, og Mikael og Camillas første møde i flere år kan ses ovenfor.

Thrilleren er skrevet og instrueret af Jens Dahl, der sammen med Nicolas Winding Refn skrev manuskriptet til Pusher.

3 ting har biografpremiere den 18. maj.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.