Cookie- og Privatlivspolitik

Arvtager til Fast & Furious?

Trailer til Baby Driver

Stem op!
67
Stem ned!
0
(reset)

Fast and Furious-serien har længe været kongen af bilfilm, men nu er en udfordrer på vej i form af Baby Driver, som netop har fået sin første trailer.

Kommercielt kan den tilsyneladende energiske film ikke hamle op med Vin Diesel og Co. Mindre kan dog også gøre, hvis man leder efter en film, der fokuserer mere på biljagter end vanvittige stunts i alverdens transportmidler, som Fast & Furious-serien har fået for vane.

Titelrollen spilles af Ansel Elgort (i selskab med erfarne Oscar-vindere som Kevin Spacey og Jamie Foxx), der mod sin vilje er havnet i en position som verdens bedste getaway driver. Følgevirkningerne ligner en blanding af Need for Speed og videospillet 'Grand Theft Auto'.

Det er Edgar Wrights første film, siden The World's End afsluttede hans såkaldte Cornetto-trilogi i 2013. En pause på fire år der skyldes, at instruktøren forlod Ant-Man grundet fænomenet "kreative uoverensstemmelser".

Baby Driver får premiere den 17. august.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
hording

ser da så lækkert ud

Julius

Edgar Wright er (i mine øjne) stadig én af de skarpeste instruktører, der arbejder lige nu, og Baby Driver ligner ikke en undtagelse. Den havde premiere på SXSW-festivalen i weekenden, og den fik en stærk modtagelse. Den og Blade Runner 2049 er de film, jeg suverænt glæder mig mest til at se i løbet af året.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.