Cookie- og Privatlivspolitik

Trailerpremiere: Far til fire - på toppen

Turen går til Norge

Stem op!
9
Stem ned!
0
(reset)

Far til fire er tilbage, denne gang med Martin Brygmann i rollen som Far og Thomas Bo Larsen som Onkel Anders.

Vi kan nu afsløre den første trailer til Far til fire - på toppen, hvori Far har fået nyt job. Familien er reddet, huslejen kan betales, og hans kontor har byens bedste udsigt... problemet er bare, at Far lider af en forfærdelig højdeskræk.

Heldigvis har Lille Per og Onkel Anders en plan: Familien skal til Norge, så Far kan overvinde sin fobi.

Far til fire - på toppen får premiere den 9. februar 2017.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Thomas

Det undrer mig at børnefilm altid bruger "For hele familien" til at sælge sig selv. Hvor mange over 8 år har mon egentligt lyst til at se denne film? Ikke at se den sammen med sine børn, men at se den for sin egen skyld. Vær nu bare lidt ærlige, og kald den en børnefilm.

(I behøver jo ikke være så ærlige at i kalder den for "Far til fire tjener endnu en gang penge til en producent der går mere op i kvantitet frem for kvalitet, og ungerne kan jo alligevel ikke se forskel på lort og lagkage, så who gives a f...")

Claus

Kan nogle huske de gode gammel Far til Fire film plus dem fra (2005-2012) de var rigtig sjove samt hyggelige familie film for alle, iser de old school film. Det gør mig sur samt skuffet over af de stadigvæk ødelægger Far til fire filmene af, år efter år. Nye skuespiller joks der bliver ikke kun dårligere men også meget mere!!! dumme. Jeg stoppe med af se dem for lang tid siden fordi jeg har respekt for de gode film i serien som jeg holder som gode danske klassiker. Men det er selskaberne som altid lideglade med, de tænker ude lukkede kun på penge. og det er en skam...

Eric Poulsen

Just...

No.

rene

Nyt lavmål for dansk børnefilm, De fleste børnefilm i dag taler ned til børn

Jonas

En af de underligste og mærkeligste trailere, jeg har set i et stykke tid. Umiddelbart giver den mig overhovedet ikke lyst til at se den, men på den anden side er der nogle ting, der bare virker for godt til at være sandt. Adam og Noah i en Far til fire-film?! At Thomas Bo Larsen ser ud til at spille en meget anderledes, men dog spændende udgave af onkel Anders? De to ting alene kunne få mig til at se filmen - men tror dog nok, at jeg hopper den over.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter