Cookie- og Privatlivspolitik

Passengers-stjernernes kærlige fornærmelser

Vi har mødt Jennifer Lawrence og Chris Pratt

Stem op!
29
Stem ned!
0
(reset)

De to Hollywood-stjerner Jennifer Lawrence og Chris Pratt har i forbindelse med pressearbejdet på deres nye film Passengers gjort en dyd ud af opfindsomme spydigheder.

Vi havde fornøjelsen af at opleve disse kærlige svinere, da skuespillerparret fortalte om deres oplevelser med filmen, om deres forhold til science fiction-genren og om deres status i Hollywood.

Passengers får premiere i morgen, den 22. december.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0

Ved ik' hvem jeg foragter mest, hende der har fået så meget ufortjent opmærksomhed at hun er overbevist om at hele verden kun drejer sig om hende & derfor lige skal ødelægge Marvels seje karakter Mystique,

eller ham der er overbevist om at hans humor er top-dolla', og medbringer den platte adfærd i alle film & trækker Guardians of the Galaxy & Jurassic franchisen ned med det også!

roooork*ptøj* si'r a' bar'!

DJN

Guardians of the Galaxy ned? Én af de mest roste Marvel-film? Naaah, vel?
Vil dog give dig ret i Jennifer Lawrence, hun er hamrende irriterende.

Anonymuser/0

Jeg fatter ik hvordan den film kan få 8,1 på imdb, jeg har aldrig hørt eller læst om nogen Guardians of the Galaxy, & jeg er ellers vokset op m Marvel comics. Men DEN film var ***** totur for mine øjne & ører, føj hvor var den jammerlig at se, den stodder Chris Pratt elsker jo sin egen stemme, og hvem hevlen står & "danser" til et gammelt track på en fremmed planet når man enten har fundet en værdifuld genstand eller står overfor en af de værste superskurke i universet. D r SÅ film-agtigt at det gør ondt, simpelthen et ynkeligt forsøg af instruktøren for lige at sætte sit præg på filmen. Jeg synes virkeligt at det er ubeskrivelig sørgeligt & sygt irriterende at en kanon sej superskurk som Thanos skal vises for første gang i sådan en forfærdelig børne-venlig kvalmefremkaldende komedie. Desuden kan man allerede se i traileren at 2'rn sikkert bliver endnu værre, jeg går ud fra at dem der omtaler den slags Marvel film som mesterværker sikkert aldrig har åbnet en tegneserie da de nok er født i det nye årtusind, hvor alt enten er animeret eller kopieret med et fortabt twist af humor & handling. Chriss Pratt gider du venligst holde dig fra Marvel universet & hoppe tilbage i de ynkelige kærligheds komedier man bliver plaget med til daglig, du jo syyyyg! Hans humor, NEJ TAK. Brintbombe, YES SIR! -Stik mig noget r-rated, seriøst med uventet spontan fed humor & åndedræts besværlige action frekvenser der fejer benene væk under dig til hver en tid frem for denne fejl vurderede & afsporede skodfilm.
Men jeg er også en ret heftig Marvel fan så de har bare at lave det ordentligt når det så kommer på lærredet.

DJN

kan nok finde lige så mange R-ratede film der er dårlige. Sex, vold og bandeord gør ikke nødvendigvis en film bedre. Jeg er ikke modstander af nogen af delene, men de er ikke i sig selv et kvalitetsstempel.
Jeg ved ikke, om jeg vil sige at Marvel-filmene er "mesterværker", men så længe jeg føler mig underholdt, er jeg også fløjtende ligeglad. Mange såkaldte "mesterværker" keder r***n ud af bukserne på mig, og jeg er født i 1968, så det har intet med den utålmodige ungdom at gøre.

Anonymuser/0

Guardians SuXXX BIG time!!!

DJN

vi ikke bare stoppe hér, jeg kan ikke rigtig svinge mig op til at diskutere med en der ikke rigtig har nogle argumenter og samtidig tror, at fordi man staver "sucks" som "suXXX", så har man automatisk ret.

Anonymuser/0

Jeg har ikke andet end agumenter for hvorfor den film ikke fortjener at blive omtalt som noget godt, hvilket også er blevet nævnt! Mht hvordan jeg staver er det da fuldstændig ubeskriveligt ligegyldigt, sålænge du ved hvad jeg mener, hvilket du også tydeligvis ved hvad jeg gør, men stop du bare, Guardians hører til i den værste skraldespand der findes på planeten, og de kan tage skuespillerne med, det var en skændsel for Marvel - Basta bum!

Hejlouser/1080994

Hey. Synes at interviewet gik fint, men er lidt skuffet over at høre slutningen, på en af hovedfigurenes skæbner i videoen. Det kunne i altså godt have klippet ud.

Daniel Bentien

Tak skal du have.

Jennifer Lawrences kommentar er ironisk, hvilket er årsagen til, at jeg ikke har klippet det ud. Hun - og Chris Pratt - ved udmærket godt, at man ikke må afsløre vigtige plot-hændelser i interviews.

Hvorvidt der rent faktisk er tale om en spoiler, må du se filmen for at finde ud af. Det vil jeg ikke afsløre her :-)

Mange hilsner
Daniel, kino.dk

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter