Cookie- og Privatlivspolitik

Er Optimus Prime blevet ond?

Første trailer til Transformers: The Last Knight

Stem op!
17
Stem ned!
0
(reset)

Det er mennesker mod robotter i den første trailer til Transformers 5, der har undertitlen 'The Last Knight'. Og ud fra smugkigget lader det til, at den mest heltemodige af alle robotter, Optimus Prime, bliver ond...

Det kan næppe være helt rigtigt, men plottet holdes stadig hemmeligt, så vi må vente til næste år med at få en forklaring. Handlingen er egentlig også underordnet, når vi taler Transformers. Det vigtigste er, at der er en masse robot-smadder og vilde effekter i vente.

Anthony Hopkins, der er en ny tilføjelse til universet, leverer voice-over i traileren, som også byder på gensyn med Mark Wahlbergs karakter Cade.

De kvindelige islæt varetages denne gang af Isabela Moner og Laura Haddock.

Michael Bay sidder for femte gang i instruktørstolen, men noget tyder på, at det bliver hans sidste omgang med kæmperobotterne fra det ydre rum. Han er således blot producer på Transformers 6 og Transformers 7.

Transformers: The Last Knight får premiere den 21. juni 2017.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Fauzia

Den seneste film var lidt a la det samme som de forrige og jeg var noget skuffet over at se Mark Wahlberg i Transformers regi.

De skulle holde igen med at lave flere fortsættelser, hvis ikke denne her får en blæst ud af biografsædet af bare begejstring - for det var nemlig den følelse, man fik ved de første film.

GiwizZeni

Jeg får lange løg bare af at se traileren. Nej tak, herfra!

Jonas

Har ikke set Age of Extinction, men denne trailer formår alligevel at gøre mig en smule interesseret i filmen. Håber bare, at det viser sig ikke at være endnu en omgang gammel vin på nye flasker.

Lord

Glæder mig. Disse film er sku god underholdning fra start til slut. Og nej, jeg orker ikke film der får diverse filmpriser

Jacob

Beklager, men efterhånden er Transformers blevet så totalt blottet for indhold, at selv Michael Bay's vilde eksplosioner, og effekter nu ikke længere kan dække over det.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter