Cookie- og Privatlivspolitik

Trailer med Scarlett Johansson og Pilou Asbæk

Ghost in the Shell

Stem op!
30
Stem ned!
0
(reset)

I dag er den første trailer udkommet til Ghost in the Shell.

Science fiction-filmen er baseret på mangaserien og animationsfilmen af samme navn, og Rupert Sanders (Snow White and the Huntsman) står for instruktionen.

Scarlett Johansson og Pilou Asbæk har tidligere spillet sammen i Luc Bessons Lucy.

Ghost in the Shell får biografpremiere den 30. marts.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anders

Er selv stor fan af Ghost in the Shell, har set begge film, Stand-Alone Complex plus TV-serierne så jeg glæder mig MEGET til at se filmen.

Det vigtige er stemningen, som for mig er som i Blade Runner bortset fra at androider og cyborgs er lovlige og integreret i alle dele af samfundet.

Indtil videre virker det som om de er meget tro mod det originale materiale, så jeg har store forventninger til denne film

Jonas

Har hverken læst eller set Ghost in the Shell, men traileren får filmen til at se lovende ud. Hvad mere kan man ønske sig end at se Scarlett Johansson sparke røv i et univers, der minder om en god blanding af Dredd og Cloud Atlas?

Mickey

men hvor ville jeg dog ønske at de havde cuttet den ved 1:42! Synes virkelig at dén info var for stor til at det skulle vises i traileren. Det er sådan noggle thriller elementer der er gode at få som overraskelser.... men okay, den skal da ses alligevel ;)

Julie

Det ser ud til at være en spændende film! den vil jeg glæde mig til :)

Jacob

Der er noget om snakken når der tales om hvidvaskning, men det er typisk hos Hollywood at satse på et kendt, etablerede navn og det er oftest en hvid person de vælger. Nu er 'Ghost in the Shell' ikke noget som jeg kan i søvne, men flot og actionmættet ser det ud.

Mickey

Er det ikke ligemeget hvad favre de er? Så længe de vælger en dygtig skuespiller er jeg sgu glad. Det distancerer også filmen en anelse fra manga-universet ;)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter