Cookie- og Privatlivspolitik

Eventyrlig trailer til Skønheden og Udyret

Fra tegnefilm til live action

Stem op!
59
Stem ned!
0
(reset)

Der er dømt eventyr for alle pengene i traileren til den nye version af Skønheden og Udyret.

Disney står bag genindspilningen af deres egen film fra 1991, og traileren leverer en række 1:1 gengivelser af det populære tegnefilmsforlæg, der i sin tid fik 412.000 danskere i biografen.

Emma Watson spiller skønheden, imens Dan Stevens har rollen som udyret. Den lident charmerende Gaston spilles af Luke Evans.

Læs mere om rækken af tegnefilmsklassikere fra Disney, der skal genindspilles.

Skønheden og Udyret får dansk premiere den 16. marts.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Kaj

Frøken Gabsen og Geden

Martin

Glæder mig glæder mig glæder mig!! Ej altså.....glæder mig vildt til at se (gense) Beauty & The Beast! må ha' set den 7 eller 8 gange som tegnefilm og elsker altså bare den historie så meget! Emma var ikke mit førstevalg til skønheden......meen ud fra traileren ser det ud til at hun bliver fortryllende :)

kasper

glæder mig som en lille dreng lige siden jeg så den første gang som barn har skønheden og udyret været min yngligs tegnefilm den var skrammene,sød,og kærelig og sangene er herre fed især belle sangen den giver så meget mening når man er blivet ældre ps jeg græder altid til sidst hvor udyret dør og fortrydelsen bliver hævde og transformation er i top klasse og synes det er syndt at ham der lavet den døde da de bliv færdige r.i.p

Jonas

Fedt endelig at se en trailer til filmen, der bestemt ser ud til at leve op til æstetikken og historien i den originale. Min eneste bekymring er, at den holder sig for tæt på tegnefilmen og ikke tilføjer noget nyt - i modsætning til Junglebogen, der fortalte en helt anderledes historie end den oprindelige film.

Tullemor76

På Imdb.com står filmen som en musical(hvilket jeg ønsker) Er der nogen som 100% ved om det er det?

kasper

altså har set billder fra den og der står de i et studie og synger så går ud fra det er musical

Tullemor76

Jep det er en musical.

daisy

At gentage mig selv lidt for ofte: Visuelt SMUKT med lidt xtra smukt på, og det virker til at de har arbejdet for at få de samme følelser med over i live-action udgaven...ser frem til marts 2017
juubbiiiii en sen julegave for børn og barnlige sjæle plus disneytegnefilm-fans :-)

Ann-Britt

Lige efter min fødselsdag :D
Sikken en vidunderlig fødselsdagsgave jeg får!
SUPER WOW

Den ser fuldstændig fabelagtig ud.
Og indtil videre er den en nøjagtig og vidunderlig kopi af tegnfilmen.
Præcis som Askepot, der er en helt, helt vidunderlig genfortælling af tegnefilmen, og en jeg nyder at gense igen og igen.
Og Emma Watson er det helt rigtige valg.
Hun har en sødme i sin udstråling, som matcher perfekt til dén rolle.
Begejstret?
Oh yes.
Oh YES! :D

Niclas Dalby

Der er ingen tvivl om Disney nok skal score kassen på denne genindspilning med så mange fans derude. Det visuelle ser fremragende ud, dog kunne jeg godt have ønsket en mere dyrisk udgave af Bæstet, men set fra et forretningsmæssigt synspunkt er det perfekt. Emma Watson ser godt ud som altid og jeg håber virkelig hun tager rollen seriøs og leverer en fornem præstation.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter