Cookie- og Privatlivspolitik

Vil du give Shyamalan en chance til?

Ubehagelig ny trailer

Stem op!
20
Stem ned!
0
(reset)

Selvom anmelderne sjældent er særligt positive over for instruktøren M. Night Shyamalans film, er der altid en vis medieopmærksomhed, når den indiskfødte auteur har en ny produktion på vej.

Sådan er det også denne gang med thrilleren Split, der har fået en ny, foruroligende trailer. Og årsagen skal nok findes i hans anderledes vinkler på velkendte temaer.

Filmen har James McAvoy i rollen som Kevin - en mand med hele 23 forskellige personligheder - der tilfangetager tre sagesløse teenagepiger. Man kommer hurtigt til at tænke på kidnapningen af Natascha Kampusch, skildret på film i 3096 dage, eller på den klaustrofobiske bunker i 10 Cloverfield Lane.

Noget siger os dog, at filmen tager en helt anden drejning i Shyamalans film, måske til det overnaturlige. I hvert fald bliver der signaleret en uhyggelig transformation hen imod slutningen af traileren.

Split får premiere den 26. januar 2017.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
GiwizZeni

Creepy spooky stemning. Klaustrofobiske billeder. James McAvoy er en dygtigt karakterskuespiller, der har mange strenge at spille på og Anya Taylor-Joy fra 'The VVitch' er fængslende at se på. Jeg er villig til at give "Shamalama-Ding-Dong" en sidste chance, men hvor har han skuffet fælt de sidste MANGE år. Jeg troede 'The Visit' ville ændre på det, men nej...

johnny

så skete det. Charles Xavier har brugt sin hjerne for meget:)men jo, den ser interessant ud. bestemt et kig vær.

Marathon Max

The visit var en fantastisk film!

Korrekt, han har spyttet en masse rod ud de sidste alt for mange gange. Men- Jøsses The Visit er fed!

Wayne

Jeg håber jeg tager fejl, men det ligner desværre endnu et solidt flop for Shyamalan.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter