Cookie- og Privatlivspolitik

Se den nye trailer til Rogue One

Darth Vader vs. Mads Mikkelsen?

Stem op!
94
Stem ned!
0
(reset)

I Rogue One: A Star Wars Story leder Felicity Jones som karakteren Jyn Erso en gruppe oprørere, som skal stjæle planen til den første Dødsstjerne.

Disney har netop afsløret en ny trailer for filmen, hvor vi for første gang ser levende billeder af filmens danske stjerne, Mads Mikkelsen, der spiller Jyns far, Galen. Selvom hans rolle næppe bliver vildt stor, er den meget signifikant for handlingen, da han er bagmanden bag Imperiets nyeste våben, Dødsstjernen.

Galen kommer formentlig til at fortryde, at han har hjulpet skurkene, og til sidst i forfilmen vises han over for selveste Darth Vader i en duel, vores danske ven næppe kan vinde.

Udover traileren er der kommet en flot plakat, hvor skyggen fra Vader hviler tungt over Jyn.

Rogue One: A Star Wars Story/Disney

'Rogue One' er første Star Wars-film, som ikke handler om Skywalker-klanens evige kamp for at holde Kraften i balance.

Filmen foregår umiddelbart før A New Hope, på højdepunktet af den makabre stjernekrig der gav filmserien sit navn.

Instruktøren Gareth Edwards har lovet, at 'Rogue One' vil afspejle den mørke tid i galaksen, før Luke Skywalker gav nyt håb til oprørerne.

Som traileren antyder, vil filmen føles mere som en krigsfilm end et sci-fi eventyr, med mere død og ødelæggelse end man ellers ville forvente i en Star Wars-film.

Rogue One: A Star Wars Story får dansk premiere den 14. december 2016.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anitauser/36248

Hvis R2D2 og C-3PO ikke er med, er jeg færdig med Star Wars. Heelt færdig

Patrick

Ser super godt ud. Væsentlig bedre end TFA som skuffede mig.

Nikolaj

Hvis man allerede i den her for forklaret måske en forbindelse mellem den første og anden døds-stjerne. Det kunne være fedt, hvis emperiet havde sat Galen til at konstruere to allerede på det tidspunkt. Det vil forklare, hvorfor at den anden døds-stjerner var så hurtig undervejs. Men jeg forventer stadig, at det er den første, som er hovedfokusset, det kunne bare være sjovt med et lille easter egg undervejs. Og så bliver det vel også Galen himself, som har givet døds-stjernen sit svagpunkt, som alle som har set den første film nok kender. Det vil forbinde den gamle trilogi perfekt.

Jonas

Bliver mere solgt for hver trailer. Rart at se lidt mere til den kære hr. Mikkelsen, og det tyder på, at hans rolle bliver meget central ift. Star Wars-universet som helhed. Også kudos til Lucasfilm for at lave en Star Wars-film, hvor Kraftbetvingerne ikke er i fokus - lad os se, om det giver pote! Bevares, nu foregår filmen mellem episode III og IV, men jeg håber, at de vil bevæge sig lidt væk fra Dødsstjernerne i fremtidige film. De er jo trods alt ved at være gjort til bevidstløshed med episode IV, VI og Force Awakens.

Steffenuser/814911

IMDB nævner premiere i Danmark 14 december men kun i Aarhus

http://www.imdb.com/title/tt3748528/releaseinfo?ref_=tt_dt_dt

Er der lands premiere 14 eller 16 december?

Og hvornår kommer billetter i forsalg?

Ingen anden biograf end Imperial duer for mig

Marie Bille

Hej Steffen,

Det er distributøren (Disney), der bestemmer hvornår forsalget starter. De har desværre ikke meldt en dato om det endnu.

Premieren er d. 14. december landet over.

MVH Marie, kino.dk

Horsi

Jeg vil sige de skal havde point for at turde tage sådan en modig chance. Det er en meget anderledes film end alt vi tidligere har set fra Star Wars så vidt jeg kan se. At de tør det, er en modig beslutning.

johnny

jeg glæder mig så meget, den ser virkelig fed ud jeg elsker det gamle look både de klassiske stormtropper og darth vader. jeg er dog ikke helt så sikker på, det er mads at vader er på vej hen imod.

maria

Jeg er vild med star wars, og selvom at denne film ikke er i samme historie som de andre star wars film, hvor nummer otte i rækken kommer næste år, hvilket jeg glæder mig sindssygt til, så tror jeg helt sikkert at dette er en mega fed film :D der er jo mange andre mennesker der har en indflydelse i star wars universet end lige skywalker familien, og det tror jeg at denne film viser ud fra traileren :D og så har vi jo en virkelig dygtig dansk skuespiller med, så det kan ikke gå helt galt :P glæder mig :D

Lis

Bliver så spændende. Skal helt klart bestille billetter lige så snart de er i salg. Men helst i Næstved og ikke Valby :D

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.